PixelsJoš tri meseca do početka bioskopske distribucije, a akciona komedija PIKSELI već ruši rekorde svojim najavama!

Sredinom aprila kompanija Sony Pictures Entertainment istovremeno je u celom svetu objavila prvu bioskopsku najavu za novu akcionu komediju PIKSELI, a u roku od 24 sata trailer j skupio 34.3 miliona online pregleda čime je oboren rekord ! Samim tim ,ovaj prvi trejler filma, postao je najgledanija svih vremena kada su u pitanju filmovi kompanije Sony Pictures. Danas je došlo vreme za novu najavu – i novi rekord!
Ovim putem donosimo vam najnovij trejler za film PIKSELI koji u domaće i svetske bioskope stiže ovog leta-
Kao klinci u 80-im godinama prošlog veka, Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamonsoff i Eddie „The Fire Blaster“ Plant hiljadu puta su spašavali su svet – ali u video igricama koje su plaćali 25 centi po igri. Sada će ipak morati da spasu svet u stvarnom životu. U akcionoj komediji PIKSELI nakon što intergalatički vanzemaljci potpuno pogrešno protumače primere arkadnih video igara kao objavu rata, oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade. Američki predsednik Cooper prisiljen je da pozove svoje stare prijatelje, a ujedno i stručnjake u video igrama kako bi pokušali da spasu svet pre nego što ga unište Pak-Men, Donki Kong, Galaga, Stonoga i Spejs Inavejders. U njihovoj borbi pridružiće im se i poručnica Violet Van Patten, specijalistkinja za nabavku jedinstvenih oružja kakva su igračima potrebna da bi porazili vanzemaljce.
Akciona komedija PIKSELI svakako spada u kategoriju filmova kakve retko imamo prilike da vidimo. Film je režirao Chris Columbus čiji su filmovi (među kojima su najpoznatija prva dva nastavka serijala „Sam u kući“ kao i prva dva nastavka serijala o Harryju Potteru) na svetskim blagajnama zaradili preko 4 milijarde dolara.
Glavne uloge u filmu su ostvarili Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Josh Gad i zvijezda televizijske serije „Igre prijestolja“ Peter Dinklage! Uz novi trailer koji izlazi danas, ovoga tjedna očekuje nas i 35. rođendan najpoznatijeg lika iz video igara ikada – Pac-Mana! U petak, 22. svibnja, Pac-Man slavi 35. rođendan, a ta će obljetnica biti popraćena raznim događajima u svijetu o kojima ćemo više pisati narednih dana.

Povezana vest:  „Borg i McEnroe" otvara Filmski festival u Torontu 7. septembra