Scenarista Marko Krstic u razgovoru Lunom LuOdržana premijera filma „Off“ u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center

Premijera domaćeg filma „OFF“, mladog reditelja Predraga Stojića, održana je sinoć u prepunoj sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.
Pored glumačke ekipe filma, premijeri su prisustvovale i javne ličnosti iz kulturnog i društvenog života, među kojima su bili reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić, voditeljke Irina Vukotić i Ivana Zarić, Suzana Zlatanović (Luna Lu), Jelena Trivan, legenda srpskog automobilizma Čedomir Brkić, filmski kritičari Miroljub Stojanović i Ivan Velisavljević, glumac Miloš Vlalukin i mnogi drugi. Svojim prisustvom srpski pisci Vladimir Kecmanović, Goran Petrović i Vladimir Pištalo dali su podršku mlađem kolegi, piscu i scenaristi Marku Krstiću.
Film „OFF“ tretira temu pogrešnih životnih izbora i večite ljudske težnje da se u životu pronađe i izabere pravi put i priča o čoveku kome ceo život stane u jedan dan. Dobre reakcije publike obećavaju da će film „OFF“ imati svoje gledaoce, a treba pohvaliti i poruku autora da srpsku omladinu treba skloniti sa ulica i upozoriti ih na opasnosti uličnih trka u kojima se olako gube životi.
Nakon projekcije, u holu bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, priređen je koktel za zvanice premijere u organizaciji sponzora događaja Wine Itally i Bex- kurirske službe.
Film „OFF“ se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx.

Povezana vest:  HANA JUŠIĆ, OGNJEN GLAVONJIĆ I ARIJEL ŠVAJCER - ŽIRI 25. FAF-a