tematsko 1Finalisti „X Factor Adria“ pevaju omiljene pesme po svom izboru!
 
I ove nedelje i ponedeljka od 21h na Prvoj uživaćemo u vrhunskim interpretacijama finalista najpopularnijeg pevačkog šou programa u regionu „X Factor Adria“. Finale je sve bliže, kandidati vredno pripremaju nastupe zajedno sa svojim mentorima, a ove nedelje i ponedeljka slušaćemo pesme po izboru finalista! Ovonedeljna tema „Moj izbor“ bila je veoma inspirativna za takmičare, budući da će se svako predstaviti svojom omiljenom pesmom.
„Mnogo nam se sviđa ovonedeljna tema. Izabrala sam jednu zavodljivu kompoziciju koja mi se privatno jako dopada. Želim pokazati I drugu stranu mene koja nije samo u baladama. Ova pesma je dosta sexy i takav je i aranžman.“ – kaže Iva Ćurić, dok je Bobi Mojsovski odabrao pesmu na makedonskom jeziku: „Pevao sam pesme na engleskom, srpsko-hrvatskom, sada mislim da je pravo vreme da pevam neku pesmu na makedonskom jeziku. Jedva sam čekao ovaj trenutak – da pevam pesmu po sopstvenom izboru, daću sve od sebe da prođem u dalji tok takmičenja!“
Momci iz grupe 9Control pripremaju svetski nastup: „Pevaćemo zanimljiv mix dva svetska hita koja privatno obožavamo da slušamo! Kao I do sada očekujte eksploziju na sceni!“.  I ostali finalist vredno rade na svojim nastupima, a kako saznajemo slobodno vreme gotovo I da nemaju. „Intenzivno se pripremamo, probe su svakoga dana, vežbamo sa vokalnim trenerima, ali I sa koreografom. Napredujemo iz dana u dan sve više. Ove nedelje priredićemo pravi pevačko-scenski užitak! Videćemo šta će reći mentori“ – kažu takmičari popularnog šoua.
Podsetimo, nova epizoda „X Faktora“ na programu je u nedelju I ponedeljak od 21h na Prvoj TV, a ko će ove nedelje naći u „Pesmi spasa“ zavisi i ovoga puta od glasova publike, zato glasajte za svoje favorite!
Povezana vest:  Deo Bouvijeve umetničke kolekcije prodat za 30 miliona dolara