ted 2 2015„Ted 2“ od četvrtka u bioskopima

Komedija „Ted 2“ premijerno u odabrane domaće bioskope stiže u sredu, 24. juna, dok će se dan kasnije naći na redovnom bioskopskom repertoaru, saopšteno je iz Taramount-a.

„Najočekivanija komedija leta“ premijerno će biti prikazana u bioskopima Cineplexx, Roda, Takvud, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Arena (Novi Sad), Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo) i Cadmus (Budva).

Godine 2012, jedan neodoljivi meda poganog jezika silovito je osvojio svet. Svojim klasičnim dobrim krznatim izgledom, do tada neviđenim šepurenjem i sklonošću prema humoru obogaćenom duvanjem i seksualnim forama, jedan neočekivani glavni junak katapultirao je malu komediju o liku koji stalno duva travu i njegovom najboljem prijatelju do statusa najopakije komedije s najvišom zaradom u istoriji.

Povezana vest:  Dve nagrade za “Strahinju Banovića“ u Parizu

Ovog leta, Set Makfarlan se vraća kao scenarista, reditelj i zvezda koja je podarila glas u filmu „Ted 2“. Uz njega je opet Mark Valberg kao Džon Benet.

Džon i Ted i dalje žive svoj san u Bostonu. Iako je Džon sada neženja, Ted se skrasio s Tami-Lin, glupačicom iz snova. I dok bračni problemi počinju da utiču na život mladenaca, Ted i Tami-Lin rešavaju da dobiju dete kako bi spasili brak.

Povezana vest:  Svetska premijera domaćeg filma „Nečista krv - greh predaka” na Festivalu evropskog filma Palić

Njihove nade skrši vlas Masačusetsa koja objavi da Ted nije osoba, već vlasništvo i da kao takav ne može da usvoji dete. Otpuštaju ga sa posla u prodavnici, a ubrzo ga obaveštavaju i da je njegov brak poništen.

Ljut i potišten, Ted svoje frustracije obuzdava i pita svog najboljeg prijatelja da mu pomogne da tuži državu i time dobije prava koja zaslužuje. Angažuju mladu, Samantu L. Džekson (Amanda Sejfrid), advokaticu koja je zavisnica od medicinske marihuane i kreću na sud.

Povezana vest:  Venčala se Niki Rid, glumica iz serijala "Sumrak"

Ali kad Ted izgubi slučaj, njih troje kreću na putešestvije do Njujorka u poslednjem pokušaju da ubede legendarnog zastupnika ljudskih prava, Patrika Miana (koga tumači dobitnik Oskara Morgan Frimen) da preuzme njihov zahtev.

Ako pobede, dokazaće da Ted nije samo pivopija i naduvani meda, već osoba koja zaslužuje ista prava kao i bilo koja druga naduvana pivopija u Americi.