grozni jaPremijera filma „Grozan ja 2“ 27. septembra u „Sinepleksu“

Sinhronizovani animirani 3D film „Grozan ja 2“ u režiji Krisa Renauda i Pjera Kofina biće premijerno prikazan 27. septembra u bioskopu „Sinepleks“, najavio je danas distributer „Taramaunt“.
Film „Grozan ja“, studija „Universal“ i „Illumination Entertainment“, oduševio je publiku 2010. godine i zaradio 540 miliona dolara.
U nastavku Gru je ostavio iza sebe život super zlikovca i rešio da se stara o devojčicama Margo, Edit i Agnes, ali samo što je počeo da se navikava na ulogu porodičnog čoveka iz predgrađa, super-tajna organizacija, koja se bori protiv zla u celom svetu, dolazi mu na vrata.
Sada Gru i njegova nova partnerka Lusi treba da otkriju ko je odgovoran za spektakularne zločine i da ih privedu pravdi, pošto je potreban bivši najveći svetski zlikovac da bi se uhvatio neko ko pretenduje da ga zameni na tom mestu.
Glasove junacima su pozajmili Stiv Karel (Nebojša Dugalić), Kristen Vig (Mina Layarević), Miranda Kosgruv (Mina Nenadović), Dana Gajer (Milica Matejić), Elzi Fišer (Tinja Damnjanović), Rasel Brend (Rusmir Agačević Rus),…
Ekipi se pridružio Ken Jeong (Milan Tubić) kao Flojd Orlokosić – najčešće osumnjičeni za sve gnusne zločine koji su počinjeni u svetu od kada je Gru izašao iz igre.
Tu je i Stiv Kugan (Predrag Ejdus), kao Sajlas Ovnoguz – Lusin šef iz Anti zlikovačke lige i super-špijun, Moises Erijas (Marko Marković) kao Antonio koga Margo simpatiše i Bendžamin Bret (Marko Živić) kao Eduardo Perez, Antoniov otac.
Film će od 28. septembra biti na redovnom bioskopskom repertoaru.

Povezana vest:  Letopisi Narnije potukli Anđželinu i Depa