daniel crejg

Izašao prvi trejler za novog Bonda

Prvi trejler za novi film o Džejmsu Bondu „Spectre“ objavljen je danas i publici obećava uobičajene scene akcije, eksplozija, potera i zlokobnih likova.
Danijel Krejg četvrti put reprizira ulogu tajnog agenta 007 u filmu koji je režirao oskarov4ac Sem Mendes i koji u bioskope stiže kasnije ove godine.
Mendes je takođe režirao i prethodni Bondov film „Skyfall“ koji je na blagajnama zaradio više od 1,1 milijarde dolara.
Foršpan od dva i po minuta počinje sa smirenim Bondom koga ispituje M, koga igra Rejf Fajns, oko nedozvoljene misije u Meksiko Sitiju.
U skladu sa svim karakteristikama jednog filma o Bondu, ubrzo slede akcione scene dok glavni junak otkriva sumnjivu organizaciju Spectre i njenu vezu sa zlikovdem Francom Oberhauserom koga igra oskarovac Kristof Valc.
-Ja sam, Džejmse, uzrok svog tvog bola – kaže mu Oberhauser.
Britanska glumica Naomi Haris igra mis Manipeni dok se u filmu pojavljuju i italijanska glumica Monika Beluči i Francuskinja Lea Sejdu, podseća Rojters.
„Spectre“ je 24. film o Džejmsu Bondu i u Britaniji će premijerno biti prikazan 26. oktobra dok u američke bioskope stiže 6. novembra.

Povezana vest:  Žan Mark Bar: Počastvovan sam činjenicom da me narod koji volim i poštujem smatra važnim evropskim umetnikom