F4 foto 1

X-men i Fantastična 4 prvi put zajedno na velikom ekranu?

Dok se to ne desi, pogledajte Fantastičnu 4 od 6. avgusta u bioskopima. Reditelj Brajan Singer, najpoznatiji po popularnoj franšizi X-Men, u nedavnom intervjuu za Yahoo! Movies otkrio je fanovima Marvelovog univerzuma svoja razmišljanja i potencijalne planove za budućnost.  
Već se neko vreme fanovi filmova X-Men i junaka Fantastične četvorke nadaju da će se dve borbene ekipe okupiti u zajedničkoj priči, a Singer je u razgovoru istakao mu se takav spoj čini sasvim prirodan. Ujedno je i pomenuo na koji način bi mogao dve grupe superjunaka da udruži u istom svetu: “Ima veze sa vremenom. To je sve što ću reći”.
Brajan Singer je svoje iskustvo sa zakonima vremena i izmenama vremenskog toka i događaja prikupio snimajući dva X-Men filma (Dani buduće prošlosti i nastavku “Apocalypse” koji stiže 26. maja sledeće godine), u kojima je celi uspostavljeni poredak izmenio. Jasno je da jedino putem vremenske anomalije može da  okupi Fantastičnu 4 i članove X-Mena.
Naravno, sve navedeno je pod znakom pitanja i zavisi od puno faktora, prvenstveno od uspeha novog filma “Fantastične četvorke” i uspeha “X-Mena: Apocalypse” sledeće godine.
“Fantastična 4“ će doživeti svoje četvrto filmsko izdanje, ali će ovoga puta ekipa biti nešto drugačija i ovaj film, od koga fanovi očekuju mnogo, predstavlja ribut franišize. Novu „Četvorku“ čine Majls Teler (Gospodin Fantastični), Kejt Mara (Nevidljiva žena), Majkl B. Džordan (Čovek Baklja), Džejmi Bel (Stvor) i Tobi Kebel (Doktor Dum). 

Povezana vest:  Snimak poziva hitne pomoći: Demi Mur je ''pušila nešto''