SVE STO POZELIS

Komedija „Sve što poželiš“ od sutra u bioskopima

Komedija „Sve što poželiš“ od sutra stiže na redovne repertoare naših bioskopa.
Kako se navodi u saopštenju distributerske kuće Taramount film, u komediji glume Sajmon Peg, Kejt Bekinsejl, a publika će moći da uživa i u glasovima Monti Pajton tima.
Majstor komedije, Robin Vilijams, pozajmio je glas psu Denisu i to je njegova poslednja filmska uloga.
Film govori o razočaranom nastavniku, Nilu Klarku (Peg) koji će iznenada dobiti moć da uradi sve što poželi. Ove moći će mu dati grupa vanzemaljaca koja ga posmatra iz dubokog svemira.
Ono što Nil ne zna jeste to da će način na koji koristi svoje nove moći usloviti sudbinu čovečanstva. Jedan pogrešan potez i vanzemaljci će uništiti Zemlju zauvek.
Dok se bori sa ovim neverovatnim moćima, Nil se takođe trudi da osvoji srce devojke koja živi na spratu ispod njegovog, Ketrin, a u tome će mu pomoći verni pratilac, pas Denis.
Ketrinin bivši dečko će se pojaviti u međuvremenu i postati Nilov pravi neprijatelj. Da li će Nil upotrebiti svoje moći kako treba? Hoće li osvojiti devojku svojih snova? I hoće li Denis ispuniti svoje snove, ili samo san o psećim biskvitima? Sudbina planete zavisi od Nilovih dela…
Publika će film moći da pogleda u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda, Takvud, Dom Sindikata, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Art (Subotica), Ekran (Sombor), Kultirni Centar (Leskovac), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva).

Povezana vest:  Besa (2010) - novi film Srđana Karanovića