Marketinški trik ili istina?

edwardU novom izdanju italijanskog Vanity Faira na naslovnoj strani je najpoznatiji vampir današnjice Robert Pattinson. Ne treba da vas čudi da je dospeo na naslovnu stranu ovog prestižnog magazina, jer je već ukrasio decembrsku naslovnicu američkog izdanja. Ali ono što će svakako zanimati milione njegovih obožavateljki je izjava koju je dao u intervjuu tom magazinu.  
Naime, kada mu je postavljeno pitanje o vezi s kolegicom iz filma Kristen Stewart, Robert je rekao da je još uvek single i dodao: – Skoro sve što se piše o mom privatnom životu je netačno.
Na tvrdnju da je viđen kako se s Kristen ljubi u Vancouveru, rekao je da se sve bazira na nagađanjima jer medijima treba materijal kako bi imali o čemu da pišu. Na kraju je glumac dodao: – Dok snimamo film, uglavnom radim, a slobodno vreme provodim u hotelu. Ali prema naslovima u novinama, ispada da imam jako uzbudljiv život, što uopšte nije tačno!
Robert je i letos za The Daily Mirror izjavio da je i dalje solo: -Nemam devojku. I ne znam zašto. Uvek misliš da će biti više devojaka oko tebe posle filmske uloge, ali to se ne dešava. 

Povezana vest:  Vanja Milačić ambasadorka 6. Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA