Porodicni dan Hotel Transilvanija 2

Porodični dan u bioskopima Cineplexx uz film Hotel Transilvanija 2

Hotel Transilvanija ponovo otvara svoja vrata! Porodični dan u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza, UŠĆE Shopping Center i Delta City održaće se u nedelju, 18. oktobra u periodu od 12 do 17 časova.
Sve mališane očekuju pokloni iznenađenja, kao i mnoštvo kreativnih radionica inspirisanih ovim supersimpatičnim čudovištima. Ne propusti priliku da osvojiš Clipsy paketić, poklon časopis „Lili“ ili „Mali Politikin Zabavnik“ uz svaku kupljenu kartu, kao i mogućnost da na trenutak postaneš deo Drakuline družine zahvaljujući face painting radionici.
Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje… Drakulin hotel koji je u početku kao svoje goste prihvatao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovek, a pola vampir) ne pokazuje znake pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u poseti kod Džonijevih roditelja gde je očekuje pravi kulturni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Muraja, Vajna i Grifina kako bi sa svojim unukom Denisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim niko od njih nije svestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u porodičnu posetu hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo…šišmikolike!
Nastavak čuvenog hit filma je sinhronizovan na srpski jezik, pa će se u ulogama glavnih junaka naći domaća ekipa glumaca među kojima su Dragan Mićanović, Aleksandar Radojičić, Predrag Ejdus, Iva Stefanović, Dragan Vujić Vujke, Marko Marković, Milan Antonić i mnogi drugi.
Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana najmlađe posetioce očekuju i filmovi „Malci“, „Mun: Čuvar meseca“ i „Smotanko i Trapavko: Neverovatna misija“ sinhronizovani na srpski jezik.
Karte za Porodični dan se nalaze u prodaji, više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

Povezana vest:  Britka komedija "Zvanična konkurencija" u bioskopima od 7. aprila