Sama

Uzbudljiva ispovest Isidore Bjelice od 21. oktobra u prodaji

Pripovest o traganju za ljubavlju i smislom.

„Na ovoj planeti smo samo iz jednog razloga: da naučimo da volimo.“

„Sama“ je uzbudljiva ispovest poznate spisateljice o delu njenog života o kojem dosad niko nije znao ništa. Knjiga će se naći u prodaji od srede, 21. oktobra širom Srbije.

„Obuze me strašna, jeziva panika, koja ide do dubine kostiju, da sve ovo zajedno nema nikakvog smisla i da ga ja neću nikada otkriti. Da ću ceo život provesti pogrešno…“

Povezana vest:  Zakoračite u novu etapu života uz pomoć knjige Moć pozitivnog življenja

Junakinja romana „Sama“ luta po svetu, odlazi u Meksiko u potrazi za ključem razumevanja našega bića i smisla, ne znajući da se odgovor zapravo nalazi u njenom srcu… I kada se mnogo godina kasnije suoči sa krajnjim beznađem, kada pomisli da su je svi napustili i da je ostala sama, shvatiće da put do srca voljenog vodi kroz sopstveno srce.

Povezana vest:  Beogradska premijera dečje plesne predstave “Zvezdica Spavalica”

Ovo je lična priča koja nam prikazuje Isidoru Bjelicu u sasvim novom i drugačijem svetlu.

Magistar Isidora Bjelica je jedan od najvoljenijih i naprodavanijih autora na Balkanu. Autor više pedeset romana, prevođenih na sedam jezika, dobitnik mnogih nagrada.

Njene kultne knjige „Spas“, „Tajni zivot slavih Srpkinja“, „Ljubav u Tunisu“, „Roman o preljubi“, „Moj deda Luj Viton“, „Kraljice Serbske“ generacijama su čitane posebno zbog njene borbe protiv tabua i otkrivanja tajne istorije. Kolumnista, TV autor, dramski pusac i reditelj Isidora je jedan od najplodonosnijih pisaca danasnjice koja je pokazala da pisci mogu biti popularni kao rok zvezde.

Povezana vest:  Novi roman Zorana Penevskog - "Sara i januar za dve devojčice"

Knjigu „Sama“ od srede, 21. oktobra možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.