snupi carli-ptica

Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama 3D od večeras na redovnom repertoru bioskopa širom Srbije

Film „Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama 3D“ izazvao je ogromno interesovanje mališana, ali i njihovih roditelja koji su među prvima želeli da vide novo ostvarenje posle 35 godina čekanja. Pred prepunom salom u Cineplexxu Delta City večeras je održana premijera animiranog hita nastalog iz pera Čarlsa M. Šulca i kreatora filmova Ledeno doba i Rio.

Povezana vest:  Džekson Ratbon : Bella je vrlo moćna vampirica

Nakon prikazivanja, ekipa osnovaca koja je radila sinhronizaciju izašla je da pozdravi publiku. Među njima su Nikola Đorđević, Danilo Milovanović, Srna Marković, Ana Knežević, Nađa Mitrović, Marija Cvijetić, Tinja Damjanović,, Pavle Gajić, Jovana Burza, Nemanja Pavlović, Aleksa Stanilović, Tijana Čučković i Nika Rambosek.

Osmogodišnji dečak Čarli Braun i njegov nestašni pas Snupi dobili su priliku da osvoje i nove generacije klinaca, 65 godina nakon rođenja stripa zahvaljujući studijima Blue Sky i 20th Century Fox Animation. Pomenuti studiji su udružili snage i ekranizovali strip koji je Čarls M. Šulc objavio u više od 17 hiljada nastavaka u periodu od 1950. do 2000. godine.

Povezana vest:  Nastavak Ričijevog 'Šerlok Holmsa' u decembru

Klinje se na velikom platnu ne upuštaju u epsku avanturu ili putovanje van njihovog komšiluka. Umesto toga, priča se fokusira na novu komšinicu Čarlija Brauna, malu crvenokosu devojčicu. Najdraži i najsimpatičniji gubitnik na svetu, Čarli Braun, obećava sebi u filmu: „Ovoga puta, stvari će biti drugačije“.

Zanimljivost koja prati dugometražni animirani je činjenica da su ga producirali upravo sin i unuk Čarlsa Šulca – Kreg i Brajan Šulc. Reditelj filma je Stiv Martino (reditelj četvrtog nastavka animiranog filma Ledeno doba: Pomeranje kontinenata 3D).

Povezana vest:  Razbijač Ralf na Porodičnom danu 29. decembra uz poklone za sve mališane