Igra u tami - plakat

Sutra premijera filma „Igra u tami“

Igrani film „Igra u tami“ u režiji Juga Radivojevića, biće premijerno prikazan sutra u centru „Sava“ i bioskopu „Sinepleks“ Ušće šoping centar, dok će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći u četvrtak 12. novembra, saopštila distributerska kuća „Taramaount“.
Karte za obe premijerne projekcije se nalaze u prodaji.
Za premijeru u centru „Sava“ karte se mogu kupiti na blagajni Centra „Sava“ ili na prodajnim mestima Eventim mreže, dok se ulaznice za premijeru u bioskopu „Sinepleks“ Ušće mogu kupiti na blagajni ovog bioskopa.
„Igra u tami“ je ljubavna priča motivisana pripovetkom „Aska i vuk“ Nobelovca Ive Andrića.
Vuk, ogrezao u prljave poslove – trgovinu ženama, okrutan i nemilosrdan, uvlači Asku u svoje kandže, zahvaljujući dobro razrađenoj mreži seks trafikinga.
Svojim plesom i lepotom Aska uspeva da u Vuku probudi ljubav, čovečnost, ali i san o estradi i boljem životu. Vuk po prvi put spoznaje ljubav, koja ga iz korena menja.
Film „Igra u tami“ zasnovan je na istoimenoj predstavi autorske ekipe, koja stoji iza ovog filmskog projekta.
Ovaj film je zamišljen u dokumentarističkom „hiper-realistickom“ stilu, kojim treba da se na najubedljiviji mogući način prikaže jedna autentična priča iz naše stvarnosti, dodaje se u saopštenju.
Film je podržan od strane Filmskog centra Srbije.
U filmu igraju – Vuk Kostić, Tamara Dragičević, Viktor Savić, Borka Tomović, Vladica Milosavljević, Nenad Nenadović, Igor Damnjanović, Miodrag Radonjić i Srđan Maletić.
Producent je Kostić.

Povezana vest:  Filmu Početak najviše nagrada Kritiks čojs