indiana jones

Harison Ford bi voleo da snimi još jednog Indijanu Džonsa

Holivudska zvezda Harison Ford priznao je da ne bi propustio priliku da zaigra u još jednom filmu o avanturama neustrašivog arheologa Indijane Džonsa.
Nakon što je Stiven Spilberg nedavno nagovestio mogućnost snimanja petog nastavka popularne franšize, Ford je rekao da bi bez oklevanja pristao da u njemu glumi iako će ovog leta napuniti 73 godine.
Slavni glumac, kog će publika uskoro moći ponovo da vidi u ulozi zajedljivog svemirskog krijumčara Hana Sola u novom nastavku „Ratova zvezda“, izjavio je za magazin „Intertejment vikli“ da se neće libiti da još jednom ponese pohabani „stetson“ šešir, zaštitni znak filmskog arheologa.
-Da, rado bih snimio još jednog Indijanu Džonsa. To je lik koji ima priču i potencijal, obešenjački film koji publika rado gleda, sa Stivenom Spilbergom kao rediteljem – šta tu ima da se nekom ne dopadne? – naveo je Ford u šali.
Spilberg je otkrio da je zainteresovan da snimi peti nastavak serijala sa Fordom u glavnoj ulozi na dodeli nagrada Britania u oktobru, u Los Anđelesu.
Producent Frenk Maršal potvrdio je da je projekat u razmatranju, dodavši da će film biti koncipiran tako da pripremi teren za nove avanture i nove junake.
-Puno je glumaca koji bi mogli da preuzmu štafetu – kazao je Maršal za Total film.
-Ne planiramo, međutim, da pravimo nešto poput Bonda, gde će neko drugi postati Indijana Džons. Tek treba da odlučimo kako ćemo dalje – pojasnio je on.

Povezana vest:  Premijera novog Kruzovog filma odložena zbog masakra