snupi 3d 2

Novembar i decembar za klince: Snupi, Prdoprah doktora Proktora i Zozonci

Snupi i Čarli Braun su dobili priliku da osvoje i nove generacije klinaca, 65 godina nakon rođenja stripa Čarlsa Šulca, odnosno 35 godina od pojave poslednjeg animiranog filma o Klinjama. Vratili su se na veliko platno i to u vrhunskoj 3D animaciji! U bioskope od 26. novembra stiže sinhronizovana avantura Prdoprah doktora Proktora, dok će od 3. decembra Zozonci dobiti šansu da osvoje najmlađe!

Animirani svet Čarlija Brauna, Lusi, Lajnusa i Klinja čeka da bude otkriven od strane mališana čiji su roditelji odrasli uz Snupijeve avanture. Najsimpatičniji, najvoljeniji bigl ove godine kreće u svoju najveću misiju u kojoj će se sresti sa svojim arhi-neprijateljem Crvenim Baronom, dok njegov najbolji prijatelj, Čarli Braun, pokušava da osvoji srce male riđokose devojčice iz komšiluka. Estetski topao, sa zanimljivim likovima i lepim porukama, Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama dokazaće da i najveće šeprtlje poput Čarlija Brauna zaslužuju svoju šansu.

Povezana vest:  10. GROSSMANN FESTIVAL FANTASTIČNOG FILMA I VINA

Četiri godine nakon prvog dela, priča o šest nerazdvojnih prijatelja se vraća na veliko platno u filmu Zozonci u zemlji vetra 3D! Njihova nova avantura uključuje borbu protiv zakletog neprijatelja Vrane-veštice. Zozonci žive u malom gradiću Puf u kome sve radi zahvaljujući energiji vetra. Vrana-veštica je odlučna da otme Glavni točak koji sve pokreće i sada je na ovoj hrabroj šestorki da je spreči. Porodični film Zozonci u zemlji vetra 3D ispunjen je akcijom i brojnim momentima u kojima je publika pozvana da preuzme aktivnu ulogu. Film kroz fantastične likove i vesele šale naglašava značaj obnovljivih izvora energije.

Povezana vest:  Lebron Džejms izvršni producent dokumentarca o Muhamedu Aliju

Od 3. decembra ne propustite filmsku priču o dečacima koji uz pomoć prdopraha i ekscentričnog doktora Proktora lete čak u svemir! Prdoprah doktora Proktora je snimljen na osnovu istoimenog romana Džoa Nezboa iz 2007. godine. U fokusu filma je nejaki dečak Mrva sa vatrenocrvenom kosom. Nakon što se useli jednog sunčanog dana u Topovsku ulicu i sretne Lisu i gotovo ludog profesora, počinje divna avantura! Film se bavi nevaljalim blizancima, dugačkim pudinzima od karamele i još dužim anakondama.

Povezana vest:  Razvode li se Džoni Dep i Vanesa Paradi?