mtv_movie_awards2010 MTV MOVIE AWARDS

 

Ostalo je još svega par dana do održavanja devetnaestih po redu 2010 MTV Movie Awards. 7. juna, u noći između nedelje i ponedeljka, u 03:00 po našem vremenu u Gibson Amfiteatru  u Universal City-ju, Kalifornija, najveće svetske zvezde iz oblasti filma, muzike i zabave okupiće se kako bi prisustvovali najluđoj dodeli filmiskih nagrada.

 

Veliku ceremoniju 2010 MTV Movie Awards uživo će voditi Aziz Ansari, poznat kao zvezda filmova kao što su Funny People, I Love You Man i najavljene komedije Get Him To The Greek.

 

Dodelu će svojim nastupima ulepšati Katy Perry kojoj će se pridružiti Snoop Dog I zajedno će  premijerno izvesti njen letnjih hit “California Girls”. Christina Aguilera, jedna od najistaknutijih I najveštijih pevačica protekle decenije, takođe će nastupiti na ceremoniji.

Povezana vest:  Dakota Džonson pozira naga, ali još uvek ima tremu tokom audicija

 

Chaske Spencer, vukodlak iz The Twilight sage, je ovogodišnji voditelj sa Crvenog tepiha kojim će prodefilovati najveće svetske zvezde kao što su Tom Cruz, Cameron Diaz, Zac Efron, Jonah Hill, Jessica Biel, Bradley Cooper, Miranda Cosgrove, Vanessa Hudgens, Sean “Diddy” Combsa i Russell Brand, Adam Sandler, Chris Rock i druge zvezde…

 

Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, T.I., Jessica Alba, Eva Mendez  pridružuju se impozantnoj listi prezentera.

 

Oskarovka Sandra Bullock pojaviće se prvi put u javnosti nakon razvoda sa svojim suprugom I primiće najprestižniju nagradu večeri Generation Award.

 

U okviru „pre-show“ programa biće prikazano i deset minuta nove sezone Jersey Shore, kao i premijera prvog spota sa najavljenog Jersey Shore Soundtrack albuma, pesma Enrique Iglesiasa „I Like It (feat. Pitbull)“.

Povezana vest:  Gong Li i Endi Lau u rimejku filma Šta žene žele

Najavljeni MTV 2010 Movie Awards „pre-show“ počinje u noći između nedelje i ponedjeljka, u 2 sata ujutru po našem vremenu.

 

MTV je za sve gledaoce pripremio još jedno iznenađenje, premijerno će prikazati deo najnovijeg  I željno ščekivanog filma “Harry Potter and the Deathly Hallows” (Hari Poter I Relikvije Smrti). Premijera ovog filma zakazana je za novembar ove godine.

 

Hit komedija “The Hangover” vodi sa šest nominacija, dok se “The Twilight Saga: New Moon” i “Avatar” nadmeću sa po pet nominacija za “2010 MTV Movie Awards”, a za petama su im : “The Proposal” i “Harry Potter and the Half-Blood Prince”.

 

Povezana vest:  "Sumrak saga: Praskozorje prvi deo" na samom vrhu Box Office liste!

Kategorije u kojima će se nadmetati glumci i filmovi su:

 

Najbolji Film (Glasanje traje i tokom svečnosti dodele “2010 MTV Movie Awards”)

Najbolja Komična Uloga

Najbolji Negativac

Najbolji Poljubac

Najbolja Tuča

Najbolja Muška Uloga

Najbolja Ženska Uloga

Najbolja Nova Glumica

Najbolji Novi Glumac

Najbolji Začuđujući Trenutak (Best “WTF” Moment)

Svetska Superzvezda (Global Superstar) (Nova kategorija)

Najbolji Razbijač (Best Ass-Kicking Star) (Nova kategorija)

Najbolje Zastrašujuće Izvođenje  (Best Scared-As-Sh*T Performance) (Nova kategorija)

 

 

Glasanje za najbolji film ove godine biće otvoreno i tokom trajanja šoua, a MovieAwards.MTV.com je zvaničan sajt 2010 MTV Movie Awards koji možete posetiti i glasati, ali i dobiti najnovije informacije o ovogodišnjoj, ali i prethodnim dodelama nagrada.

Više informacija o 2010 MTV Movie Awards možete da nađete na www.mtv.rs