Daniel kao Bond

Na proleće o produkciji narednog Džejmsa Bonda

Producentkinja Barbara Brokoli izjavila je da će snimanje novog filma iz čuvenog serijala o najpoznatijem agentu Džejmsu Bondu biti razmotreno narednog proleća, nekoliko nedelja posle premijere poslednjeg ostvarenja „Spektar“ s Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi, preneli su danas francuski mediji.
Prvo ćemo napraviti pauzu, jer smo na poslednjem filmu radili tri godine. Ponovo počinjemo da razmišljamo o novom Bondu na proleće – rekla je Barbara Brokoli u izjavi za francuski list „20 Minuta“.
Producentkinja je izrazila nadu da će Krejg igrati i u novom filmu i dodala da „ne brine“ o scenariju za novo ostvaranje pošto kraj „Spektra“ otvara nove mogućnosti i ideje. Prema njenim procenama, novi film bi mogao da izađe krajem 2017. ili početkom 2018. godine.
Sniman u Engleskoj, Italiji, Austriji, Meksiku i Maroku „Spektar“ ima sve tradicionalne sastojke filmova o Bondu, scene jurnjave kolima, zlog megalomana koga igra austrijski glumac dupli Oskarovac, Kristof Valc, senzualne Bond devojke, iznenadjujuće sprave i duhovite dijaloge.

Povezana vest:  Serija po romanu Kena Foleta od jula na TV