jesen samuraja

ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE POVODOM POČETKA SNIMANJA FILMA „JESEN SAMURAJA“

U Bečeju je danas održana prva konferencija za medije povodom početka snimanja romantične komedije JESEN SAMURAJA, po scenariju Dimitrija Vojnova i u režiji Danila Bećkovića, čija se premijera očekuje u jesen 2016. godine.
Prisutne medije je u velikoj Sali opštine Bečej pozdravio predsednik opštine mr Vuk Radojević, koji je izrazio veliko zadovoljstvo time što je ekipa filma JESEN SAMURAJA izabrala baš Bečej za snimanje ovog naslova.
„Bečej, pored značajnih ulaganja u infrastrukturu, želi da investira u kulturu i ovaj film je pokazatelj toga“, izjavio je Vuk Radojević.
Reditelj Danilo Bećković je ovom prilikom rekao da će pokušati da naprave vedar, veseo i dinamičan film, naglasivši da je ekipa već uigrana i da odlično funkcioniše. Bećković je istakao da su u Bečeju pronašli odgovarajuće lokacije za snimanje i odlične partnere u predstavnicima opštinske vlasti, ali i građanima koji će biti statisti u filmu.
Scenarista filma, Dimitrije Vojnov je o filmu JESEN SAMURAJA rekao:
„Mislim da će ovo biti osveženje jer odavno u srpskoj kinematografiji nismo imali romantičnu komediju i film koji se snima van Beograda. Pokazaćemo drugačiji doživljaj gradskog života, što je izazov za sve nas“
Glavni glumac u filmu, Petar Strugar, koji u filmu tumači lik Vladice otkrio je da će u filmu biti dosta scena borbi, za koje je počeo vrlo temeljno da se priprema pre skoro godinu dana redovno trenirajući boks, karate i džiudžicu.
Najmlađi član glumačke ekipe je sedmogodišnji Petar Novićević, kome je ovo prvo pojavljivanje na filmu, a pohađa glumu u Pan teatru.
Producent Marko Paljić rekao da će prva faza snimanja trajati do 15. decembra u Bečeju, posle toga sledi druga faza tokom februara i marta na drugim lokacijama, a film bi u bioskopima trebalo da se pojavi krajem oktobra ili početkom novembra sledeće godine.

Povezana vest:  Tori Speling rodila ćerku