pancevo-nocu2

Prvi „CineStar“ bioskop u Srbiji otvara se u sredu u Pančevu

Prvi „CineStar“ bioskop u Srbiji, kompanije „Blitz CineStar“, biće svečano otvoren u sredu, 16. decembra, u pančevačkom Aviv Parku, a dan kasnije počeće sa emitovanjem projekcija.
Prema rečima direktora „Blitz CineStara“ za Srbiju Zorana Savića otvaranje će, uz spektakularni vatromet, koktel i projekciju najnovijih filmova, okupiti najuglednije zvanice iz sveta filma, kulture, umetnosti i sporta.
„CineStar planira da u Srbiji nastavi jednu ozbiljnu i dugu tradiciju po kojoj je prepoznatljiv – prikazivanje najvećih filmskih blokbastera paralelno sa svetskim premijerama“, rekao je Savić, a saopšteno je iz te kompanije.
„CineStar“ u Srbiju donosi i skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu, Moj CineStar utorak – povoljnije dane za bioskop, Zvezda je rođena – proslave rođendana, zatim lojalti program koji će omogućiti kupovinu ulaznica online…
„U našem multipleksu, publika ima priliku i da pogleda prenose koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom ‘Spektakli u CineStaru'“, rekao je Savić.
Kako se navodi u saopštenju, kompanija sa projektima koji se dovršavaju broji 21 multipleks i 147 digitalnih dvorana, kao i više od 22.000 sedišta.
Predstavlja jedan od najpoznatijih brendova u regionu i najveći bioskopski operater, koji u 2016. očekuje više od četiri miliona kupljenih bioskopskih ulaznica.
Performanse bioskopa najviše se ogledaju kroz „eXtreme salu“, čija je glavna karakteristika kristalno čista slika.
Naime, platno veliko 100 kvadratnih metara se premazuje srebrom, a filmovi na njemu oživljavaju uz pomoć najmodernijeg „Barko“ projektora koji je uvršten u Ginisovu knjigu rekorda kao najsvetliji bioskopski projektor na svetu.
Nakon Pančeva, „CineStar“ planira da otvoriti multipleks i u Zrenjaninu, u saradnji sa Aviv Parkom, dok će do kraja 2016. godine i Novosađani biti bogatiji za multipleks u Tržnom centru Big.

Povezana vest:  Malo Amerikanaca se seća prošlogodišnjih dobitnika Oskara