Charli XCX-credit-Bella-Howard

CHARLI XCX: THE RIDE PREMIJERNO NA MTV KANALU U PETAK U 21:50

Ona je žestoka i neustrašiva, a pre svega odlučna da ostavi dubok trag u muzici. Mlada britanska umetnica Charli XCX zvezda je nove episode MTV dokumentarne serije „The Ride“, u kojoj će otkriti brojne malo znane činjenice o njenom životu i putu ka uspehu.
Charli XCX: The Ride premijerno pogledajte na MTV kanalu u petak u 21:50.
Da li ste znali da je Charli započela karijeru na londoskoj andergraund rejv sceni kada je imala 15 godina i da je prva žurka na kojoj je nastupila održana u napuštenoj fabrici kikirikija u Istočnom Londonu?
Jeste li znali da se prve pesme koje je napisala zovu „Fish & Chip Shop“ i „I Want To Be Darth Vader“ u kojoj koristi „Death March“, originalnu melodiju iz filma Star Wars. U emisiji The Ride saznaćete zašto je izabrala „Charli XCX“ za umetničko ime, i da li je istina da može da vidi muziku kao boje.
Dobro je znan podatak da je upravo Charli napisala „I Love It“, jedan od najvećih hitova u poslednjih par godina, i dala ga švedskoj pop grupi Icona Pop. A da li ste znali da je njen prvi #1 hit „Boom Clap“ zamalo doživeo sličnu sudbinu i da je malo falilo da ga umesto Charli peva Hillary Duff?
Saznajte sve što niste znali o Charli XCX u novom izdanju dokumentarne serije The Ride u petak u 21:50.

Povezana vest:  Jackie Ryan i Larry Vuckovich Trio na Nišville jazz festivalu