majli_sex_i_grad_scenaMajli Sajrus: Rado bih glumila Keri kao tinejdžerku

 

Sedamnaestogodišnja pevačica i glumica Majli Sajrus (Miley Cyrus), koja u poslednje vreme puni stupce svojim fotografijama sa  oskudnom odećom, kaže da bi bez razmišljanja prihvatila angažman u filmu koji se bavi teen godinama Keri Bredšou (Carrie Bradshaw)  iz kultne serije ‘Seks i grad’ .

Majli koja se inače pojavljuje u cameo ulozi u filmu Seks i grad 2 rekla je da bi uživala u toj ulozi, jer je i sama veliki fan serije o modno osveštenim Njujorčankama.

Povezana vest:  Sandra Bulok napustila muža

-Nisam još čula za tu knjigu, ali čini mi se kao kul ideja. Rado bih prihvatila tu ulogu. To bi bilo super – oduševljena je Majli.

Reč je o novoj knjizi Kerini dnevnici (The Carrie Diaries), koju je također napisala Kendas Bušnel (Candace Bushnell), o životu mlade Keri Bredšou  pre nego je upoznala Šarlot (Charlotte), Mirandu i Samantu (Samanthu), a koja se na našem tržištu našla ovih dana u izdanju izdavačke kuće „Laguna“.

Povezana vest:  69. MARTOVSKI FESTIVAL od 29. marta do 2. aprila u Domu omladine Beograda

Premda ima malu ulogu u Seksu i gradu 2, Majli priznaje da još uvek nije stigla da pogleda film.

-Stalno nastupam i nisam stigla da gledam film, što me jako ljuti. Biću zadnja od svojih drugarica  koja će ga videti – požalila se Majli.