dedpulu 2

Stigao drugi zvanični trejler za film Dedpul

Predstavljamo vam drugi trejler filma o nekonvencionalnom Marvelovom anti-heroju – Dedpulu, koji nam u bioskope stiže 11. februara sledeće godine.
Bivši operativac specijalnih jedinica, plaćenik Vejd Vilson, nakon lažnih rigoroznih eksperimenata stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter ego – Dedpula. Ubrzo, neuništivi anti-heroj na ivici razuma, sa novim sposobnostima i smrtonosnim smislom za humor, kreće da lovi ljude koji su mu zamalo uništili život.

Veteranu X-men franšiže Kolosusu, jednom od glavnih likova u filmu Dedpul, glas pozajmljuje srpski glumac Stefan Kapičić.

U ulozi heroja, koji to nije, našao se Rajan Rejnolds, kome je ovo već peta uloga u nekom ekranizovanom stripu. Naime, do sada je bio Hanibal u filmu Blejd: Trojstvo (2004), Vejd Vilson u filmu X-men: Poreklo Vulverina (2009), imao je glavnu ulogu u filmu R.I.P.D. Panduri za mrtvake (2013) i Green Lantern (2011).

Reditelj filma je Tim Miler, scenario potpisuju Pol Vernik i Ret Riz, a u ostalim ulogama se pojavljuju Morena Bakarin, T.Dž. Miler, Đina Karano i Briana Hildebrand.

Povezana vest:  Beldocsovi “Meteori” - putovanja na mesta gde je vreme stalo