Sony SRS-X11 zvucnik fotografija 2

Sony iznenađenja ispod jelke

Novogodišnji i božićni praznici, osim što donose pregršt lepih trenutaka sa dragim ljudima, često izazivaju i glavobolje tokom izbora poklona. Ove godine, pripremite svoje paketiće na vreme i bezbrižno se prepustite prazničnoj čaroliji. Sony gedžeti su idealan izbor ukoliko želite da svojim najmilijima priredite praktična i zabavna iznenađenja.

Vaše voljene osobe sigurno neće moći da odole paketiću u obliku kockice koji će produžiti atmosferu najluđe noći i u narednu godinu. Prenosivi zvučnik SRS-X11 pruža snažan zvuk vrhunskog kvaliteta i čak 12 sati neprekidne zabave. Ovaj simpatični gedžet možete povezati jednim dodirom pomoću NFC funkcije, pa čak i bežično obavljati pozive preko pametnog telefona. Zvučnik je dostupan u nekoliko vedrih boja, pa se može „skockati“ za svačiji ukus.

Povezana vest:  Sajber pretnje koje koriste temu vakcinacije

Ukoliko imate prijatelja koji voli da uživa u dobrom zvuku na svakom koraku, obradujte ga NWZB 183B CEW MP3 plejerom. Ovaj lagani uređaj sa memorijom od 4GB ispuniće trenutke predaha omiljenim pesmama, a uz funkciju Bass Boost niski tonovi zvučaće snažnije i čistije. Ovaj plejer se brzo puni i može se pohvaliti trajanjem baterije i do 20 sati, pa ne morate da brinete da će se isključiti usred duge šetnje ili putovanja.

Za trendsetere u svojoj ekipi izaberite h.ear on slušalice (model MDR-100AAP), koje odlikuje izuzetan kvalitet zvuka visoke rezolucije i upečatljivi dizajn koji privlači sve poglede. Zagarantovana udobnost i jednostavno upravljanje pozivima i muzičkom listom čini ih pogodnim za svakodnevne aktivnosti, dok će atraktivne boje osvežiti svaku odevnu kombinaciju.

Povezana vest:  Želite 35% popusta na Huawei uređaje? Iskoristite Black Friday specijalnu ponudu

Svakome smeta zvučno upozorenje da je baterija telefona na izmaku, bilo da je u pitanju uvek uposleni kolega ili prijatelj avanturista. Kako bi uvek bili u toku, mogli da podele svoje utiske ili pošalju hitan mejl, poklonite im CP-VLS prenosivi punjač za pametne telefone čiji kapacitet od 1400mAh ih nikad neće ostaviti na cedilu.

Nakon novogodišnje euforije, posebno je teško vratiti se rutini i svakodnevnim obavezama, naročito ako uključuju rano ustajanje. Kako bi svaki dan počeo na najbolji mogući način, tu je ICF-C1T radio budilnik sa dualnim alarmom – jednim za vas, a drugim za vašeg partnera ili cimera. Toliko je pouzdan da čak i ako zaboravite da ga napunite, on će obaviti svoju dužnost. Kako ne bi bio jedan od omraženijih uređaja u kući, ovaj budilnik je istovremeno i radio uređaj koji vam muzikom može poželeti laku noć ili dobro jutro.

Povezana vest:  Kaspersky Lab otkrio „fišing“ napade na Facebook-u: 10.000 žrtava u dva dana

Ove godine preskočite gužvu i nervozu i izaberite Sony gedžete koji će savršeno upotpuniti novogodišnje paketiće. Traženje savršenih poklona ne mora predstavljati prazničnu noćnu moru, jer će svaki znak pažnje sigurno izmamiti osmehe.