Family_A_320

U floti nove japanske lou kost avio-kompanije A&F Eviejšn deset aviona Erbas A320

A&F Eviejšn, najnoviji japanski avio – operater koji su osnovale kompanije Ol Nipon Ervejz i First Istern Investment Grup, za svoju flotu izabrao je Erbasov model aviona A 320. Avioni će poleteti sa Kansai Internešnel Erporta u Osaki u drugoj polovini 2011. godine, a flota će biti sastavljena od 10 aviona A320 sa po 180 sedišta.

Povezana vest:  Popularne onlajn prodavnice najčešće mete malvera za krađu podataka na Black Friday

“Ovaj dalji proboj na japansko trižište jasno potrvrđuje da Erbasovi avioni nemaju premca kada je reč o pouzdanosti, i efikasnosti. Počastvovani smo što je potpuno nova avio-kompanija A&F Eviejšn izabrala baš nas i želimo joj dobrodošlicu u tim operatera Erbasovih aviona A 320,“ rekao je Džon Lihi, operativni direktor za prodaju Erbasa.

Porodica A320 (A318, A319, A320 i A321) postavila je standard u kategoriji letelica sa jednim prolazom. Opremljena je najnovijom tehnologijom današnjice, ima široku i udobnu kabinu i visok stepen operativne usaglašenosti. Pored skoro apsolutne pouzdanosti i produženih perioda servisiranja, porodica A320 takođe ima najniže operativne troškove nego ijedna letelica te klase

Povezana vest:  Dupla pretnja: korisnici Mac-a i PC-a podjednako pod rizikom od sajber napada