nishville_2011

Pretprodaja ulaznica za Nišville 2011 – prva promo cena karata do kraja februara

Nišville jazz festival uskoro završava prvu fazu pretrpodaje kompleta ulaznica po promotivnim cenama za predstojeće izdanje koje će se održati od 11. do 14. avgusta 2011. u niškoj tvrđavi. Do 1. marta 2011. komplet karata za četiri festivalske večeri iznosi 2.200,00 dinara, a po već ustaljenoj tradiciji učenici i studenti mogu (uz dokaz: indeks ili đačku knjižicu) kupiti komplete ulaznica po ceni od 1.600,00 dinara!

Kompleti karata mogu se kupiti preko prodajne mreže Card Service-a i Eventima putem vaučerske prodaje, kupovinom “fizičkih” karata, kao i online prodajom na www.tickets.rs i www.eventim.rs

Povezana vest:  Texas Flood tribjut koncert u čast Džimija Hendriksa

Za publiku iz Niša i okolnih mesta kompleti se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima – City radio (Ćirila i Metodija 24) i Big Star (Cara Dušana 65), te na prodajnom mestu Card Service-a u ekspozituri Privredne banke Beograd u Nišu, u ulici Cara Dušana 33a.

Zamena vaučera za karte biće organizovana u prostorijama Nišville produkcije, kao i na biletarnici Beogradske Arene, tokom marta meseca 2011.

Izmedju ostalih, učešće na ovogodišnjem Nišville-u do sada su potvrdili Tom Harrell, jedan od najvećih jazz trubača i kompozitora danšanjice i čovek koji s pravom nosi epitet muzičkog genija, francuski violinista i kompozitor Jean Luc Ponty, jedan od najznačajnijih jazz i jazz rock muzičara od šezdesetih godina do danas, kao i Mungo Jerry – jedna od najtiražnijih grupa drugog talasa britanskog pop-rock-blues buma sa početka sedamdesetih.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA – TAKE THAT „THE FLOOD“ SUBOTA, 16. OKTOBAR, U 12H

Nišville u ponudi stranih turoperatera

Za ovogodišnji Nišville izvestan broj stranih turoperatera, kako iz zemalja u okruženju, tako i iz Zapadne Evrope, rezervisao je po garantovanim cenama veći broj kompleta ulaznica koje se već prodaju u paketu sa prevozom do Niša i hotelskim smeštajem tokom festivala. Jedna od najpoznatijih evropskih turističkih agencija, holandska „Time to travel“ već je predstavila Nišville (u paketu sa Gučom i beogradskim Beer festom) na prestižnim sajmovima turizma u Briselu i Utrehtu na kojima su za posetioce organizovane i nagradne igre. „Time to travel“ će biti prisutan i na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu kada će predstavnici Nišvilla izvući srećnog dobitnika „Jazz letovanja“ koji će pratiti festival o trošku ove holandske agenicije.

Povezana vest:  UNESKO podržao banjalučki rok festival