Kaspersky LOGOKomapnija Kaspersky Lab dobitnica nagrade SC Magazina 2013 Excellence Award za najbolja SME bezbednosna rešenja

Kompanija Kaspresky Lab imenovana je za dobitnika nagrade SC Magazine Awards Excellence Award za 2013. godinu za izvanredno rukovodstvo i dostignuća kada je u pitanju bezbednost informacija. Rešenje Kaspersky Endpoint Security for Business prepoznato je u kategoriji „Best SME Security Solution“, u kojoj bivaju uzimane u obzir kompanije koje koriste superiorne bezbednosne proizvode i pomažu klijentima da izađu na kraj sa najhitnijim IT izazovima. Nagrada je dodeljena na šeasnaestoj godišnjoj ceremoniji SC Magazine Awards U.S. Ceremony u Sjedinjenim Američkim Državama, održanoj 26. februara u San Francisku, u sklopu godišnje RSA Konferencije.
Nagrada SC Magazine je najprestižnije priznanje u okviru bezbednosne industrije, dodeljena isključivo najimpresivnijim kompanijama u bezbednosnoj industriji.
-Ovo priznanje, koje nam je dodelila jedna od najcenjenijih IT Security izdavačkih organizacija, veliko je dostignuće i značajna je prekretnica u istoriji kompanije Kaspersky Lab – rekao je Stiv Orenberg, predsednik kompanije Kaspersky Lab u Severnoj Americi.
-Naš neumoran tim stručnjaka za bezbednost naporno je radio kako bi našim klijentima pružio najbolju moguću kombinaciju vidljivosti, kontrole i zaštite, stoga je priznanje SC Magazina najsvežiji primer toga da se naš rad isplatio. Komapnija Kaspersky Lab će slaviti ovu pobedu tokom cele 2013. godine i radujemo se odbrani naše titule u 2014.
Dobitnike nagrade Excellence Award za 2013. godinu izabrala je komisija koju čine cenjeni profesionalci u domenu bezbednosti iz privatnog i javnog sektora, koju je pažljivo selektovao redakcijski tim SC Magazine u skladu sa njihovim opsežnim znanjem i iskustvom iz oblasti bezbednosti informacija. Tokom ove detaljne analize, kompanija Kaspersky Lab je odabrana za ovogodišnjeg pobednika u kategoriji „Najbolje SME Bezbednosno rešenje“ (SME-small and medium enterprises, mala i srednja preduzeća)

Povezana vest:  Beko na putu globalnog rasta