Zoolander2 za webA

Film „Zulender 2“ od 11. februara u bioskopima

Komedija „Zulender 2“ u režiji Bena Stilera biće od 11. februara na repertoaru domaćih bioskopa, najavio je danas distributer „Taramaunt“. Stiler, Oven Vilson i Vil Farel repriziraju svoje uloge iz prvog dela, a Penelopa Kruz i Kristen Vig se priključuju ovoj komičnoj glumačkoj ekipi.
Pored glumaca, publika će u filmu imati priliku da vidi poznate svetske zvezde.
U prethodnom filmu muški modeli Derek (Ben Stiler) i Hansel (Oven Vilson) su uživali u čarima „Derek Zulender Centra za decu koja ne čitaju dobro i žele da nauče da rade i druge stvari“, a Mugatu (Vil Farel) je bio iza rešetaka.
Nepredvidljiva katastrofa je pogodila Centar i primorala ovu dvojicu da se povuku u ilegalu, daleko od očiju javnosti.
Petnaest godina kasnije, još uvek posramljeni Derek i Hansel vode izolovane živote, daleko jedan od drugog i ostatka sveta.
Kad obojica dobiju specijalnu pozivnicu da budu zvezde na velikom modnom događaju u drevnom i misterioznom Rimu, oni neće moći da odole i vratiće se privlačnom svetu mode i mogućnosti da povrate staru slavu.
Kad stignu tamo, Derek i Hansel će upoznati bizarne i ekcentrične kreatore koji sad stoje iza novog modnog carstva.
Njih dvojica će odmah shvatiti da se svet mode, koji su nekad poznavali, drastično promenio, a oni će biti ponovo bačeni (bukvalno) u centar pažnje.
Dok se bore da ostanu bitni u ovom čudnom, novom svetu „bloginga, vloginga, i mode anti-mode“, oni će biti regrutovani da zaustave proračunati i smrtonosni plan, koji će, ako se ne spreči, uništiti nade da se moda vrati na nekadašnji poštovani i slavni status.
Film je snimljen po scenariju Džastina Teroa, Bena Stilera, Džona Hamburga i Nikolasa Stolera.

Povezana vest:  Istvud nagovestio ulogu za Dikaprija