Ladies Night dan zaljubljenih

LADIES NIGHT ZA DAN ZALJUBLJENIH U BIOSKOPIMA CINEPLEXX

Ladies night uz predivnu ljubavnu priču „Palme u snegu“ i urnebesnu komediju „Kako biti solo“, biće održan u nedelju, 14. februara samo u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, sa početkom u 19:30 časova. Dan zaljubljenih pripadnicama lepšeg pola te večeri donosi dva sjajna filma na veliko platno bioskopa Cineplexx, poklon magazin Cosmopolitan uz svaku kupljenu ulaznicu, ali i poklone iznenađenja koje su pripremili Rimmel i Playboy.

Povezana vest:  "Sunčanica" Nikite Mihalkova ruski kandidat za Oskara

Da li ste nekada voleli toliko snažno da vam se činilo da biste za tu ljubav mogli umreti, ali i ubiti? „Palme u snegu“, film reditelja Fernanda Gonzalesa Moline sa Mariom Kasasom u glavnoj ulozi, upravo je priča o takvoj ljubavi koja nas vraća u kolonijalno doba Ekvatorijalne Gvineje. Zabranjena ljubav začeta u burnim vremenima prevrata i neobičnim istorijskim okolnostima, povešće nas u nezaboravno putovanje kroz vreme i prostor, učinivši da pobegnemo iz sveta koji nas okružuje i poverujemo kako snagom volje i iskrenih osećanja čak i palme mogu procvetati u snegu. Ukoliko se odlučite da ovaj dan provedete sa najboljom drugaricom ili sestrom Dakota Džoson i Rebel Vilson će vam pokazati na koji način između svih flertujućih poruka i veza za jednu noć, naučite „Kako biti solo“ u svetu u kojem je ljubav – must have.

Povezana vest:  Dobitnik Nagrade grada Beograda Mladen Matičević o svom novom filmu Meet Micky Jazz!

Karte za Ladies night i projekcije filmova „Palme u snegu“ i „Kako biti solo“ su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, više informacija nalazi se na sajtu www.cineplexx.rs.