panda 3 3D

Miloš Samolov, Boda Ninković i Voja Brajović pokloniće se publici na premijeri filma Kung Fu Panda 3

Sinhronizovani animirani film Kung Fu Panda 3 3D premijerno biće prikazan 13. marta u 17 časova u bioskopu Cineplexx Delta City, dok će Porodični dan biti održan nedelju dana kasnije, 20. marta, u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza.

Jedna od najuspešnijih animiranih franšiza na svetu vraća se sa najvećom avanturom do sada – KUNG FU PANDA 3 3D. Neodoljivi, pomalo nespretni panda Po, u ovom nastavku pronalazi svog davno izgubljenog oca. Zajedno kreću na zabavno putovanje do skrivenog sela, koje je dom jednako nestašnih i smešnih pandi kao što je sam Po. Ono što će pokvariti ovu idilu jeste zlikovac Kai koji želi da pobedi sve kung fu majstore u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora da se od učenika kung fua transformiše u učitelja i od veselih i smotanih pandi napravi kung fu majstore kako bi stvorio veliku bandu Kung Fu Panda, koja će pružiti otpor majstoru Kaju i sprečiti selo od istrebljenja!

Povezana vest:  "Linkoln" pokupio najviše BAFTA nominacija

Glas glavnom junaku, u srpskoj sinhronizaciji filma Pou dao je glumac Miloš Samolov, dok Poovog pravog oca igra Boda Ninković. Srđanu Timarovu studio 20th Century Fox poverio je ulogu pričljivog negativca (Kai).U sinhronizaciji glas majstoru kung fua Šifuu pozajmljuje Voja Brajović, a Furioznu petorku čine Katarina Žutić (Majtor Tigrica), Marko Marković (Majstor Ždral), Milan Tubić (Majstor Bogomoljka), Milan Antonić (Majstor Majmun) i Jelena Petrović (Majstor Zmija). Slobodan Tešić igra lik Gospodina Pinga, a Marija Mikić žensku pandu Mei Mei.

Povezana vest:  USKORO STIŽE DOKUMENTARAC O PIKSIJU

Karte za premijeru filma KUNG FU PANDA 3 3D su već u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Delta City, a svi posetioci tog bioskopa će istog dana imati priliku da se prošetaju kroz Pandino selo i da uživaju u druženju sa ekipom filma koja je učestvovala u sinhronizaciji.