Jelena Tomasevic

„Make over“ dani u UŠĆE Shopping Centru sa Jelenom Tomašević, pevačicama Nevernih beba i evropskim šampionkama Anom Dabović, Sanjom Mandić i Kristinom Topuzović

Zagonetka šta žene zapravo žele, mogla bi biti odgonetnuta baš ovog osmog marta! U UŠĆE Shopping Centru u periodu od 06. do 08. marta sve dame koje žele da se prepuste profesionalcima i potpuno transformišu svoj izgled očekuju besplatne usluge frizera, šminkera, stiliste i fitnes instruktora.

U toku sređivanja kose, lica i noktiju, sve pripadnice lepšeg pola će dobiti i korisne savete kako da izaberu stil oblačenja koji najviše odgovara njihovom stasu i načinu života, kao i kako da zadrže ili steknu figuru kakvu žele. A samo u ponedeljak 07. marta u periodu od 12 do 13 časova samo za njih u ulozi „specijalnih savetnika“ naći će se i dame prepoznatljivog stila sa naše javne scene Jelena Tomašević i članice benda Neverne bebe Jelena Pudar i Tijana Sretković, koje će tom prilikom otkriti svoje male stilske tajne. Da na usluge dobrog frizera i šminkera nisu imune ni devojke koje smo navikli da viđamo na terenu u sportskom izdanju, pokazaće nam naše evropske šampionke Ana Dabović, Sanja Mandić i Kristina Topuzović koje će i same uzeti učešće u UŠĆE u make over-u.

Povezana vest:  U Beču bum online „randevua“

Za sve one koji žele da obraduju lepše polovine povodom Dana žena, UŠĆE Shopping Centar pripremio je jedinstveni osmomartovski šoping vodič pomoću kog će svi posetioci na veoma lak način moći da nađu poklone za suprugu, mamu, baku, devojku, taštu, najbolju drugaricu. Muškarci će moći da odaberu pravi poklon čak i po horoskopskom znaku ženske osobe.

Povezana vest:  Optika LILA u Beogradu, među najlepšim prodajnim prostorima u svetu

Od 6. do 8. marta UŠĆE Shopping Centar je mesto gde se može naći sve što žene žele!