2016 MTV Movie Awards Logo

OTKRIVENI PRVI PREZENTERI NAGRADA NA „2016 MTV MOVIE AWARDS“

Charlize Theron, Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Seth Rogen, Zac Efron, Olivia Munn i Gigi Hadid prve su najavljene zvezde koje će otkriti imena dobitnika na 2016 MTV Movie Awards!
Spisak prezentera na ovogodišnjoj dodeli MTV Movie Awards upravo je dobio svoja prva imena! Dvadeset peta dodela ovih ludih filmskih nagrada biće još zanimljivija zahvaljujući impresivnoj listi zvezda koje će se pobrinuti da nagrade odu u prave ruke.
Charlize Theron, Chris Hemsworth i Jessica Chastain, zvezde novog „The Huntsmen: Winter’s War“ filma su među prvim potvrđenim prezenterima. Tu su i Seth Rogen i Zac Efron koji se ove godine vraćaju sa urnebesnom komedijom „Neighbors 2: Sorority Rising“, kao i Olivia Munn iz filma „X-Men: Apocalypse“ i supermodel Gigi Hadid! Uskoro će još zvezdanih imena biti otkriveno…
Dodelu MTV Movie Awards vodiće Dwayne Johnson i Kevin Hart, a na MTV kanalu moći ćete premijerno da je gledate u utorak, 12. aprila u 22:40h!
Među filmovima sa najviše nominacija ističe se „Star Wars: Buđenje sile“, film koji se takmiči u čak 11 kategorija! Za glavnu nagradu, najbolji film, uz SW nominovani su i „Avengers: Age of Ultron“, „Creed“, „Deadpool“, „Jurassic World“ i „Straight Outta Compton“.

Povezana vest:  Anđelina Džoli na Brionima gledala 'Kralja Lira"