A BJ1795-03 small

„BEBA BRIDŽIT DŽONS“ STIŽE NA JESEN!

Ove jeseni uživa’emo u novim zgodama i nezgodama najpopularnije singl devojke na svetu, Bridžit Džons.
Posle dva izuzetno uspešna filma, stiže i treći nastavak pod nazivom „BEBA BRIDŽIT DŽONS“ a u našim bioskopima će se naći 15. septembra.

U režiji Šeron Magvajer, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Filding, govori o Bridžitinoj neočekivanoj trudnoći.

Povezana vest:  Prvi trejler filma "Ona"!

Ko je otac bebe koju ćemo svi obožavati saznaćemo 15. septembra, a do tada uživajte u prvom trejleru filma koji će zasigurno puniti bioskopske sale ove jeseni:

https://www.youtube.com/watch?v=bLaan45WTug
Oskarovcima Rene Zelveger i Kolinu Firtu pridružuje se Patrik Dempsi u novom nastavku priče o omiljenoj singl devojci celog sveta, „Beba Bridžit Džons“.

Posle raskida s Markom Darsijem (Firt), Bridžitin (Zelveger) „srećni do kraja života“ plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako?

Povezana vest:  NBC: Bilu Kozbiju nema povratka, nikada više sa njim

Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od g. Darsija. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica… može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac.