Zvezdine igre - kuvanje sa Vegetom

Podravka podržala „Zvezdine igre 2016“

Kompanija Podravka podržala je održavanje sportskog projekta „Zvezdine igre 2016″ u organizaciji atletskog kluba „Crvena zvezda“. Ova manifestacija ima humanitarni karakter jer će pobedničke ekipe uz pomoć sponzora donirati hranu, stvari ili igračke mališanima koji žive u svratištima za decu širom Srbije. Projekat će trajati u periodu od 20. februara do 4. juna 2016. godine.
„Zvezdine igre 2016″ čine 16 takmičarskih ekipa koji će svoje sposobnosti pokazati u 17 različitih disciplina. U igrama će učestvovati firme, sindikati, fakulteti i pojedinici, a oblasti u kojima će se takmičiti su atletika, kuglanje, streljaštvo, golf, šah, stoni fudbal, pikado, poker, gluma i kuvanje.
Veliku pažnju privuklo je prvo nadmetanje u kuvanju. Takmičarske ekipe kuvale uz Vegetu koja garantuje savršen ukus jelima. Svi su se trudili su se da svoje kulinarsko umeće pokažu na što bolji način, a jedini recept kojim su se ekipe služile bila je njihova mašta i kreativnost. Sve ovo doprinelo je odličnoj atmosferi u toku celog dana, a pozitivna enegija rezultirala je ukusnim i inovativnim jelima.

Povezana vest:  PITALI SMO BEOGRAĐANE DA LI ZNAJU KOJI MIŠIĆ RADI KADA SVI DRUGI MIŠIĆI ODMARAJU, EVO KOLIKO POZNAJU SVOJE SRCE