Prvi put u istoriji izbora za “Pesmu Evrovizij”, nastupiće jedna globalna megazvezda. Pevač Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) izvešće po prvi put novi singl „Can’t Stop The Feeling“ koja se nalazi na saundtraku novog animiranog filma Trolovi.

Džastin je novi singl predstavio protekle nedelje, koji je već zauzeo prvo mesto na američkoj AjTjuns listi, a prvo javno izvođenje imaće na velikom finalu izbora za “Pesmu Evrovizije”, u subotu 14. maja.

Povezana vest:  Sem Vordington u naučnofantastičnom filmu

Glumci koji učestvuju u sinhronizaciji filma Trolovi učestvovali su u promociji ove pesme, tako su Ana Kendrik (Anna Kendrick), Gven Stefani (Gwen Stefani), bend Ajkon Pops (Icona Pops) i Ron Fančes (Ron Funches) zaigrali na taktove ove pesme.
Trolovi u domaće bioskope stižu od 3. novembra, a u filmu ćemo upoznati simpatične čovečuljke koji se razlikuju po boji kose.

Povezana vest:  COMIC NIGHT UZ „DEADPOOL 2" U CINEPLEXXU

Maka, optimistična i vesela princeza Trolova, započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, ona dolazi do toga da moli Zakerala za pomoć, gradskog kuvara – pesimističkog realistu koji želi princezi da dokaže da svet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

Povezana vest:  Sijeni Miler 100.000 funti odštete od tabloida