Ona je prelepa i zgodna poput dvadestgodišnjakinje, iako je već zakoračila u petu deceniju života. Njeno telo je sportsko i mišićavo, što je posledica zdravog života i vežbanja.

Kao oličenje stila i simbol svega onoga što promoviše čuveni časovničarski brend TAG Heuer -sportska elegancija, stil i avangarda, učinili su da je ovaj brend još pre nekoliko godina angažuje da bude njihov ambasador.

Pre izvesnog vremena, objavila je svoju drugu knjigu pod nazivom The Longevity Book (Knjiga dugovečnosti) koja se odmah našla 2. na listi najprodavanijih knjiga Njujork Tajmsa.

Iako se mnogi pitaju šta je sa glumičinim licem, jer kao da je naglo ostarila, ona prkosno odgovara: – Radije ću da gledam kako me menja starost, nego da gledam kako me menja botoks.

Povezana vest:  Karen Šahnazarov dolazi u Beograd na premijeru filma „Ubiti po viđenju"

Iako se svetske zvezde trude da izledaju što bolje, pa ne odolevaju čarima estetske hirurgije, ova dama odabrala je da prirodno stari. Promovišući svoju najnoviju knjigu koja upravo govori o tome kako treba živeti, dostojanstveno stariti, kako biti jaka  i mudra žena, pojavila se bez trunke šminke. Zlobnici bi rekli da je baš propala, ali ono što je rekao njen muž roker Bendži Maden, oduševilo je ljude širom sveta: -Ne mogu da budem ponosniji na moju ženu. Ona se svakog dana budi sa misijom da od sveta napravi bolje mesto za život. Uvek me oduševljava hrabrošću i snagom koju pokazuje ohrabrujući žene širom sveta da vole i prihvate sebe. Bilo je neverovatno posmatrati nastanak njene nove knjige.

Povezana vest:  Džordž Kluni na Havajima snima novi film

Tako se Kameron pretvorila u svojevrsnog gurua koji promoviše zdrav i život bez šminke.

Zvezda popularnih filmskih hitova se nada da će njena knjiga napraviti pomak u životima ljudi koji se bore sa procesom starenja koje je sastavni deo života. Toga nisu pošteđene ni filmske zvezde. „Toliko sam  uzbuđena zbog svoje nove knjige, da se jedva kontrolišem.“

Holivudska lepotica, ipak tvrdi da genetika nema veze sa njenim zategnutim telom. Izbalansiranim programom vežbi kao što su trčanje, pilates, surfovanje i dizanje tegova održava formu. Na pitanje koji je njen najveći životni izazov do sada, a koji joj je naredni, glumica je nedavno odgovorila: -Ne razmišljam o izazovima, već o mogućnostima iz kojih mogu da učim i da se razvijam. Radujem se novim i kreativnim načinima da izrazim sebe i svoja iskustva podelim sa drugima.

Povezana vest:  "UPOZNAJTE MALE FOKEROVE" PREMIJERNO U STERU 22. DECEMBRA

A kada su je pitali, koji je njen najveći luksuz, Kameron odgovara: – Vreme. To je jedina stvar koju ne možemo da kupimo.

Zato je njen izbor upravo TAG Heuer Link Lady, časovnik koji je personifikacija same Kameron – ženstven, glamurozan i moderan, a opet tako jednostavan.

PHOTO: Tom Munro za TAG Heuer