Epsku avanturu „Warcraft – Početak“ za samo 10 dana prikazivanja pogledalo je više od 50.000 ljudi u Srbiji, saopštio je danas distributer „Taramaunt“.

Publika je sa velikim oduševljenjem dočekala ovaj filmski spektakl, što potvrđuju pozitivne reakcije, kako fanova popularne igrice po kojoj je snimljen, tako i ljubitelja različitih filmskih žanrova, ističe distributer.

Povezana vest:  Bond "zaposeo" Štajersku

Iz studija „Legendary Pictures“ i „Universal Pictures“ dolazi avantura o sukobu nastalom zbog sudara svetova zasnovana na popularnoj igrici „Bližard Entertainment“-a.

Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača – Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet.

Povezana vest:  Prijave za nacionalnog kandidata za Oskara do 12. avgusta

Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom.

Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma.

Scenario su napisali Dankan Džons i Čarls Levit, film je režirao Džons, a igraju Trevis Fimel, Paula Paton, Ben Foster, Dominik Kuper, Tobi Kebel, Ben Šnecer, Rob Kazinski i Daniel Vu.

Povezana vest:  Harison Ford povredio nogu na snimanju Ratova zvezda