Kraj jula i početak avgusta vam donose čak tri vrele letnje premijere u bioskopima Cineplexx. Otputuj već sutra u daleku galaksiju sa novim i starim junacima “Star Trek” franšize u najnovijem nastavku “Izvan granica”, sa početkom u 20 časova, u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza. Već sledeće srede, 27. jula, Met Dejmon vas čeka dobro poznatoj ulozi Džejsona Borna, dok samo nedelju dana kasnije možete uživati u najiščekivanijem filmu ove godine sa fenomenalnom glumačkom ekipom koja čini Odred otpisanih.

„Star Trek: Izvan granica“, željno iščekivani nastavak globalno popularne Star Trek franšize, istražuje najudaljenije predele neistraženog svemira, gde će se posada broda susresti s misterioznim novim neprijateljem koji će i njih i sve ono za šta se Federacija zalaže staviti na test. U glavnim ulogama našli su se Džon Čo, Sajmon Peg, Kris Pajn, Zakari Kinto, Zoi Saldana, Karl Urban, Anton Jelčin, Sofija Boutela i Idris Elba.

Povezana vest:  Premijera ruskog filma "Bezdušni 2" sa Milošem Bikovićem

Premijera: sreda, 20. jul, u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza.

Film se nalazi u distribuciji Taramount Film distributerske kuće.

Pol Gringras, reditelj „Bornove nadmoći“ i „Bornovog ultimatuma“, ponovo se pridružuje Dejmonu i režira novi nastavak Bornove franšize, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz senke. Metu Dejmonu se u ovom nastavku pridružuju i Džulija Stajls, Vinsent Kasel, Tomi Li Džons i prelepa Alisija Vikander.

Povezana vest:  Eva Longorija objavila kuvar, planira još jedan

Premijera: sreda, 27. jul, u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza.

Film se nalazi u distribuciji Taramount Film distributerske kuće.

Grupa jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutovani su za tajni zadatak vladine službenice Amande Voler (Vajola Dejvis). Pod nazivom ODRED OTPISANIH kreću u samoubilačku misiju, preopasnu za obične snage bezbednosti i vojske, koja im je dodeljena u zamenu za određene povlastice. Režiju filma potpisujeDejvid Ajer, a u glavnim ulogama su se našli Margo Robi, Džared Leto, Vil Smit, Kara Delavinj, Džaj Kortni i mnogi drugi.

Povezana vest:  Hejli Stajnfeld reklamira Miu Miu

Premijera: sreda, 3. avgust, u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza.

Film se nalazi u distribuciji Blitz Film & Video distributerske kuće.

Karte za premijerne projekcije navedenih filmova su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.