Koji pojmovi vas asociraju na grad Beč? Beč čine i Sisi i Končita, Pioneers i Mannerschnitte, Popfest i Novogodišnji koncert, Beč je najveći univerzitetski grad na nemačkom govornom području, jedna od najjačih evropskih metropola iz oblasti informacione i komunikacione tehnologije a gradska voda stiže direktno sa Alpa. Imidž Beča je u inostranstvu često bolji nego u samom gradu zato je Privredna agencija Beča pokrenula video-konkurs „Pitch the City“ koji treba da pokaže šta je to što ljudima pada na pamet kada je austrijska prestonica u pitanju. Beč se kao metropola na međunarodnom nivou bori za najlucidnije ideje, najpametnije glave i najzanimljivija preduzeća. Sa kojom pričom Beč može da pobedi?

Povezana vest:  "Obrazovanje za 4.0 revoluciju" je dokumentarni film kakav je Srbija dugo čekala

Svi zainteresovani mogu da pošalju snimak, ne duži od 200 sekundi ili 3,33333 minuta. Kadrovi mogu biti po slobodnom izboru, tihi, glasni, bez tona, sa muzikom, slikama, grimasama, prijateljima, rodbinom a mogu se dostaviti na svim jezicima. Najbolji snimci biće nagrađeni 7. oktobra 2016. godine a nagrade su ekskluzivan odmor u Beču sa noćenjem u hotelu „Grand Ferdinand“ u vrednosti od 10.000 evra.

Povezana vest:  Dečji osmesi u UŠĆE Shopping Centru ulepšali uskršnje praznike

Sve informacije se mogu naći na strani: https://viennabusinessagency.at/start-up-and-grow/gruenden-in-wien-startup-in-vienna/200-seconds-vienna-pitch-the-city/

PHOTO: WienTourismus/ Peter Rigaud