Vanessa Hudgens_1Vanesa Hadžens odbila ulogu u filmskoj verziji „Buffy“

 

Zgodna crnokosa glumica Vanesa Hadžens (Vanessa Hudgens)  koja se proslavila ulogom Gabrielle u hit filmskom serijalu High School Musical odbila je ponudu da se pridruži snimanju filmske verzije nekad popularne TV serije ‘Buffy – ubica vampira’  jer smatra da bi taj angažman bio potpuni promašaj zbog ogromne popularnosti Sumark sage.

Povezana vest:  Sarajevo Film Festival uključuje Ukrajinu u svoje regionalne programe

-Autori su zamislili da se u tom filmu u kojem bi Buffy, naravno, ponovno glumila Sara Mišel Geler (Sarah Michelle Gellar), pojavi novi lik kojeg bi igrala Vanesa Hadžens. Uvereni su da bi njen lik bio pravo osveženje – otkrio je jedan izvor. Međutim, Vanesa (20) je to odbila jer misli kako bi takav filmski projekt bio gubljenje vremena i novca obzirom na to da je sad sve u znaku Sumrak sage gde su glavni likovi također vampiri.

Povezana vest:  Sutra počinje festival u Kanu

Projekt je navodno spremljen u fioku gde će sačekati neka bolja vremena. Zanimljivo je da se pisalo da će se i Vanesa pridružiti glumačkoj ekipi Sumrak, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Vanesa je, inače, još uvek u vezi sa Zakom Efronom (Zac Efron), usprkos brojnim naslovima u medijima da je mladi par raskinuo.

Povezana vest:  Ris Viderspun u romantičnoj komediji