Pets-plakatAnimirani film „Tajne avanture kućnih ljubimaca“ biće od sutra pretpremijerno prikazivan u srpskim bisokopima, najavio je distributer „Taramaunt“.

Za mlađu publiku film će biti dostupan u sinhronizovanoj verziji, a za onu malo stariju, obezbeđena je i originalna netitlovana verziju filma.

Povodom početak prikazivanja filma, u subotu, 6. avgusta, u holu šoping mola „Delta siti“ biće organizovano druženje za sve ljubitelje životinja i „Taramaunt“ poziva vlasnike kućnih ljubimaca da dođu u periodu od 17 do 18 časova i povedu svog ljubimca.

Partner događaja je „Hov Hov“ pekara za pse, koja će prisutnim psima podeliti poslastice iz svog bogatog asortimana, a samo u navedenom periodu biće dozvoljeno uvođenje i velikih pasa u šoping mol.

Povezana vest:  Sumrak saga: Praskozorje treću nedelju zaredom najgledaniji film

Na Fejsbuk strani „Taramount filma“ u toku je konkurs za sve ljubimce koji liče na glavne junake iz filma „Tajne avanture kućnih ljubimaca“ .

Novo animirano ostvarenje studija „Illumination Entertainment“ i „Universal Pictures“ pokazuje dogodovštine kućnih ljubimaca kada njihovi vlasnici odu na posao i u školu.

Pravi život jedne užurbane stambene zgrade na Menhetnu počinje kada „ekipa na dve noge“ ode na posao ili u školu i tada ljubimci s različitim prugama, krznima i perjem počinju svoju osmočasovnu rutinu: druže se jedni s drugima, prepričavaju dogodovštine s vlasnicima, nabacuju neodoljiv izgled da bi dobili bolje grickalice i gledaju kanal „Animal Planet“ kao da je reč o rijaliti programu.

Povezana vest:  Skarlet Johanson se seli u London

Glavni pas u zgradi, Maks, oštroumni terijer spasen sa ulice koji je ubeđen da je središte univerzuma njegove vlasnice Kejti, doživljava da mu se život okrene naglavačke kada ona kući dovede Djuka, aljkavog i ogromnog mešanca bez trunke znanja o ponašanju prema drugima.

Kada se ovaj neočekivani dvojac nađe na opasnim ulicama Njujorka, moraju različitosti da stave na stranu i ujedine se protiv pufnastog, ali prepredenog, zeke po imenu Grudvica, koji gradi vojsku ljubimaca koje su napustili njihovi vlasnici i želi da se osveti čovečanstvu i sve to pre no što se Kejti vrati kući za večeru.

Povezana vest:  Ema Votson demantovala navode o ulozi u filmu ''50 nijansi''

Glasove junacima pozajmili su Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Jelena Stojiljković, Ivan Tomić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Danijel Sič, Bojan Lazarov, Milan Antonić, Dragan Vujić, Ivana Knežević, a režiju sinhronizacije potpisuje Nikola Bulatović.