Kako da povecate inteligenciju svoje bebeAmerički bestseler o roditeljstvu prodat u više od milion primeraka!

Učenje počinje od rođenja, a ne od šeste godine, kada počinje formalno obrazovanje!

Knjiga „Kako da povećate inteligenciju svoje bebe“ Glena Domana i Dženet Doman pruža vam iscrpan program koji će vam pokazati kako je lako i koliko je zadovoljstvo učiti svoje sasvim malo dete da čita, da razume matematiku i da proširi svoje opšte potencijale za učenje. U knjizi je pažljivo objašnjeno kako da započnete i proširite ovaj izvanredni program, kako da pripremite i organizujete neophodni materijal i kako da potpunije razvijete sposobnosti svog deteta za učenje.

Povezana vest:  Naučite kako da zaradite više uz knjigu Pametna žena, bogata žena

Glen Doman je preko pedeset godina istraživao zbog čega deca od rođenja do napunjenih šest godina uče bolje i brže od dece u starijim uzrastima. Rezultate ovog izuzetnog rada kojim je dokazao da su sasvim mala deca mnogo sposobnija za učenje nego što smo ikada pomišljali primenio je i na praktičnom polju. Kao osnivač Instituta za ostvarivanje ljudskih potencijala razvio je sveobuhvatan program za rani razvoj deteta, koji svaki roditelj može da primeni kod kuće.

Povezana vest:  SNP: Zvuci promene odjekivali Novim Sadom

Pridržavajući se jednostavnog svakodnevnog redosleda koraka Domanovog programa, opušteno i s mnogo ljubavi omogućićete svom detetu da kao i milioni dece širom sveta doživi radost učenja. Uz pomoć ove knjige pružićete svom detetu veliku prednost za ceo život.

Knjigu „Kako da povećate inteligenciju svoje bebe“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Povezana vest:  Promocija romana Deca zla Miodraga Majića u Kovinu