„Tajne avanture kućnih ljubimaca“, „Ben Hur“, „Beba Bridžit Džons“ samo su neki od filmova koji će domaća publika uskoro gledati u bioskopima.

Distributerska kuća Taramount Film najavila je za 1. septembar rimejk slavnog filma „Ben Hur“, decenijskog rekordera po broju osvojenih Oskarakoji dok se „Titanik“ i „Gospodar porstenova – Povratak kralja“ nisu izjednačili s ovom epskom pričom.

Imućni Jevrejin i plemeniti čovek Juda Ben-Hur odlazi u roblje, nakon lažne optužbe svog dugogodišnjeg prijatelja, Rimljanina Mesale. Bivši prijatelji se ponovo sreću posle godina u trci dvokolica, u kojoj će Juda poraziti Mesalu i povratiti ugled koji mu je davno svirepo oduzeti.

Povezana vest:  Animirani film „Ubica demona: Hašira obuka" stiže u bioskope

U naslovnoj ulozi je Džek Hjuston, Tobi Kebel tumači lik Mesale, a igraju i Morgan Frimen, Nazanin Boniadi, Rodrigo Santoro.

Osim holivudskog spektakla o antičkoj epohi, publika će se od 15. septembra smejati novim avanturama Bridžit Džons.

I u trećem nastavku „Beba Bridžit Džons“ glume oskarovci Rene Zelveger i Kolin Firt, a pridružuje im se Patrik Dempsi.

Drama Olivera Stouna o Edvardu Snoudenu (Džozef Gordon-Levit) prikazivaće se u domaćim bioskopima od 29. spetembra.

Povezana vest:  Film "Džon Karter-između dva sveta" sutra u Koloseju

Romantična komedija o engleskoj aristokratiji 18. veka „Ljubav i prijateljstvo“, adaptiranoj prema noveli Džejn Ostrin „Ledi Suzan“, počinje s bioskopskom distribucijom od 25. avgusta.

Taramount Film obezbedio je i zabavu za decu, ali i sve starije koji uživaju u animiranim filmovima – „Tajne avanture kućnih ljubimaca“ je komedija o životima naših kućnih ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu, a šta to oni rade iža naših leđa gledaćemo na redovnom repertoaru od 11. septembra.

Povezana vest:  Zoranu Simjanoviću posthumno nagrada Martovskog festivala

Takođe, tri dana ranije na repertoarima će se naći nova verzija Diznijevog porodičnog filma „Pitov zmaj – Čarobno prijateljstvo“.