Bioskopi RODA CINEPLEX na Banovom Brdu i ARENA CINEPLEX u Novom Sadu, tokom jučerašnjeg dana okupili su oko 10.000 gledalaca, koji su zahvaljujući akciji „Cena za medalju“ mogli da uživaju, za samo 100 dinara, u svim naslovima sa repertora.

Akcijom koja je sprovedena u dva grada posetioci i bioskopi su se pridružili velikom slavlju povodom uspeha naših sportista na Olimpijadi. Uz pravu slavljeničku atmosferu, ljubitelji dobrog filma uživali su u 2D i 3D projekcijama naslova: „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, „Odred otpisanih“, „Ledeno doba“, „Petlja“, „Džejson Born“, „Isterivači duhova“…

Povezana vest:  Debra Mesing u novoj komičnoj seriji

Na projekcijama koje su trajale od jutarnjih sati, pa do kasno u noć, uživali su predstavnici svih generacija, a zanimljivo je da se u oba bioskopa viorila zastava Srbije.

Kako su se Beograđani I Novosađani odazvali u rekordnom broju, noć za pamćenje u Rodi i Areni Cineplexima, dokazala je da je odlazak u bioskop i dalje jedan od omiljenih vidova zabave u ovim gradovima.

Povezana vest:  "Bioskopski maraton” po ceni ulaznice od samo 150 dinara u sredu 23. avgusta u bioskopima Roda Cineplex, Arena Cineplex i Mobil 3D bioskopima