hari_poter_i_relikvije_smrt_1iPrvi trejler za film „Hari Poter i relikvije Smrti“

 

 

Distributerska kuća Tuck, doduše s danom zakašnjenja u odnosu na svetske, ali i susedne nam zemlje s ponosom predstavlja prvi ekskluzivan trejler za film „Hari Poter i relikvije Smrti“. Sedmi i ujedno poslednji nastavak čuvene i veoma uspešne filmske franšize „Hari Poter“ pod naslovom „Hari Poter i relikvije Smrti“ je snimljen iz dva dela a publici širom sveta će biti predstavljen u najnovijoj 3D tehnologiji. Prvi deo filma „Hari Poter i relikvije Smrti“  u naše bioskope dolazi 18. Novembra ove godine a drugi deo je predviđen za jul 2011.

Povezana vest:  Prvi deo Hobita u bioskopima 2012.

Voldemorova moć raste i postaje sve snažnija. On je sada preuzeo kontrolu nad čitavim Ministarstvom magije u Hogvortsu. Hari, Ron i Hermiona su rešili da dovrše posao koji je Dambldor započeo i da pronađu ostatke Horkruksa kako bi porazili Mračnog Gospodara. Ovaj put, svaki korak moraju dobro da isplaniraju jer su ostali bez ikakve nade…

Povezana vest:  Prvo izdanje festivala “Otvoreni predeli” od 29. do 31. jula na Rudniku

Mlade zvezde, Daniel Redklif, Ema Votson i Rupert Grint koje su internacionalnu karijeru izgradile glumeci u filmovima o dečaku čarobnjaku i u ovom delu tumače glavne likove.

U ostalim ulogama se nalaze Bil Najhi, Tom Felton a režiju potpisuje Dejvid Jejts.

 

Trejler sa prevodom možete da pogledate OVDE!