jay_zOvog petka samo na MTV kanalu u Friday Night Music-u Jay-Z, Sikter i Gorillaz

 

Novi koncept koj je razvio MTV Networks – Friday Night Music donosi nam svakog petka najkvalitetnije muzičke programe!

 

 

19:30, Storytellers – Jay-Z

 

U petak, 2. jula u 19:30, u emisiji Storytellers svoju priču sa publikom će podeliti Jay-Z, američki reper, producent i biznismen. Shawn Corey Carter, poznatiji kao Jay-Z, je jedan od najbogatijih hip-hop izvođača u Americi. Prodao je preko 40 miliona albuma širom sveta. Dobitnik je deset Grammy nagrada za svoje muzičko stavralaštvo, i mnoge druge nagrade i nominacije. Jay-Z je suvlasnik jednog od najpopularnijih klubova u Americi, The 40/40 Club, zatim NBA tima New Jersey Nets, a uz sve to ima i svoju modnu liniju Rocawear. Što se njegove muzičke karijere tiče, Jay je rekorder po broju prvih mesta na Billboard 200 listi. Do sada je sradjivao sa mnogim muzičarima, a najpoznatiji hitovi su: “Heartbreaker”  sa Mariah Carey , “Crayz in Love” sa Beyonce , “Umbrella” sa Rihannom  i “Empire State of Mind” sa Aliciom Keys.. 2008. godine se oženio svojom dugogodišnjom devojkom Beyonce.

Povezana vest:  2010 MTV Video Music Awards ovog vikenda

 

20:30, MTV TakeOver –  Sikter

 

Nakon toga, u 20:30, jedan od najdugovečnijih bendova na sarajevskoj muzičkoj sceni, Sikter, će “preuzeti” MTV na pola sata i predstaviti svojih pet omiljenih spotova u okviru emisije MTV TakeOver. Ovaj sastav je nastao 1990. godine, i od tada su prošli kroz razne faze – od punka i alter-rocka, preko soul, funk i disco uticaja, do zanimljive mešavine svih ovih pravaca. Evolucija u zvuku i pristupu muzici zabeležena je na četiri dosad objavljena albuma – ‘Now, always, never’, ‘Queen of the disco’, ‘My Music’ i ‘Ego Trip’.

Povezana vest:  Premijera novog spota benda “Kanda, Kodža i Nebojša” za pesmu “Kafane i rokenrol”

21:00, MTV World Stage – Gorillaz

Od 21h na programu je MTV World Stage i koncert sastava Gorillaz! Fanovi će moći da gledaju koncert sa ubačenim digitalnim animacijama i delovima Gorillaz spotova i filmova. Gorillaz su na ovom koncertu svirali pesme sa sva tri dosadašnja albuma, a takođe su imali i impresivnu listu gostiju u sastavu Shaun Ryder, Kano, Bashy, Mos Def, De La Soul i Bobby Womack.

Povezana vest:  Izabrani plesači i plesačice koji će zaplesati na pozornici Topstarsa