Leonardo Di Kaprio i Merion KotiardEkskluzivni video materijal sa svetske premijere filma „Početak“!
Pogledajte eksluzivan snimak sa svetske premijere najnovijeg filmskog ostvarenja Kristofera Nolana, reditelja i scenariste filma „Početak“.
Premijera filma je održana juče, 08. jula u Londonu a mi vam donosimo fotografije ekipe filma sa crvenog tepiha.
Dom Kob (Leonardo Di Kaprio) je vest lopov, apsolutno najbolji u opasnoj umetnosti izvlačenja informacija tako što krade dragocene tajne iz najdublje podsvesti za vreme sna, kada je um najranjiviji. Kobova retka sposobnost učinila ga je pohlepnim igračem u novom, podmuklom svetu korporativne špijunaže, ali takođe je od njega napravila međunarodnog begunca i kostaće ga svega što je ikada voleo.
Kobu je sada ponuđena mogućnost da se iskupi. Poslednji posao mogao bi mu povrati stari život, ali samo ako bude bio u stanju da učini nemoguće: Početak.
Umesto perfektne otmice, Kob i njegov tim stručnjaka moraće da idu unazad: njihov zadatak nije da ukradu ideju, već da je presade. Ukoliko uspeju, to bi bio perfektan zločin. Ali ni jedna mogućnost detaljnijeg planiranja ili stručnosti ne može pripremiti tim za opasnog neprijatelja koji je u stanju da predvidi svaki njihov korak. Neprijatelj koga samo Kob može da nasluti.
Priznati reditelj Kristofer Nolan, koji se proslavio filmom iz 2008. „Mračni vitez“ i filmovima „Betmen Počinje“, „Prestiž“ i „Memento“, stvara originalnu naučno-fantastičnu akciju o čoveku koji putuje kroz najintimniji, beskonačan svet – svet snova.
Pored Leonarda Di Kaprija u filmu igraju Marion Kotijard, Tom Hardi, Ken Vatanabe, Džozef Gordon Levit, Elen Pejdž i Majkl Kejn.
Kristofer Nolan i Ema TomasFilm ‘’Početak’’ u našim bioskopima kreće da se prikazuje od 22. jula.
Video materijal sa premijere možete da pogledate OVDE!
Povezana vest:  "Robocop" stigao u u bioskope