chery-salon_cacakOtvoren Chery prodajni salon u Čačku
U četvrtak, 08.jula 2010. godine kompanija Interauto Čačak ozvaničila je početak prodaje i servisiranja automobila marke Chery na području centralne i zapadne Srbije. Tim povodom kompanija je priredila press konferenciju i koktel zabavu ispred salona u Konjevićima, na kojoj su prisustvovali gradonačelnik Čačka, gospodin Velimir Stanojević, vlasnici i direktori kompanije Interauto Čačak i Interauto Trade, direktori kompanije KVIS d.o.o, generalnog uvoznika i distributera automobila marke Chery na području Srbije, Crne Gore i Makedonije, njihove kolege iz auto industrije, predstavnici mnogih uglednih kompanija, kao i veliki broj predstavnika medija. Gostima su se obratili gospodin Velimir Stanojević, gospodin Milija Kostić, vlasnik kompanije Interauto Čačak i Andreja Uršić, izvršni direktor kompanije KVIS d.o.o.
Gospodin Velimir Stanojević istakao je da čelnici grada Čačka svim snagama rade na podizanju standarda stanovnika ovog grada, kao i da se nada da će dovođenje još jednog auto brenda biti još jedan od mnogobrojnih uspeha, kako kompanije Interauto Čačak, tako i samog grada.
Gospodin Uršić se gostima obratio sledećim rečima: “Verujem da vam je Chery kao brend već poznat. To znači da je naš rad na promociji brenda do sada bio uspešan. A to je samo početak!
Naša želja je da vozačima širom Srbije omogućimo upravo da po veoma pristupačnim cenama voze izuzetno kvalitetna, dobro opremljena i pouzdana vozila vrhunskog dizajna.
Upravo zato mi nastavljamo sa proširenjem naše prodajne mreže na teritoriju centralne i zapadne Srbije. U Čačku smo pronašli pouzdanog partnera za koga čvrsto verujemo da će sa ponosom prezentovati Chery automobile i steći poverenje svih naših kupaca u ovom regionu.”
Gospodin Milija Kostić obratio se gostima rečima: -Prepoznali smo potencijal Chery automobila i iz tog razloga smo na sebe preuzeli ulogu dilera i servisera pomenutih vozila za ovaj region. S obzirom na dosadašnje veliko iskustvo kad je auto industrija u pitanju, verujem da ćemo ostvariti uspeh i sa kineskim brendom Chery.
Nakon oficijalnog programa, svi gosti su imali prilike da testiraju Chery-jeve modele, kao i da uživaju u zabavi koja je usledila.
Povezana vest:  Međunarodni salon automobila u Ženevi, FIAT 500 by GUČI ZA VOŽNJU VISOKOG STILA