Astra_Classic_III_2013

Neverovatna ponuda iz Opela

 

 

Iz Opela je stigla prva u nizu fantastičnih ponuda koje ova kompanija sprema u 2013. godini za sve svoje verne i potencijalne kupce. Zahvaljujući specijalnoj prodajnoj akciji dva Opelova najpopularnija automobila, Corsa i Astra Classic III, pristupačnija su nego ikada.

Opel Corsa sa 1.0 motorom od 65 ks i Selection nivoom opreme dostupna je po ceni od 8.770 evra. Bogat paket opreme sadrži: klima uređaj, dva vazdušna jastuka, ABS, radio CD plejer, trostruki info displej, električne podizače prednjih stakala, centralnu bravu i daljinsko zaključavanje vrata, sedište vozača podesivo po visini. Corsa je savršeno fleksibilan automobil, skrojen da odgovara potrebama i mlađih vozača i porodičnih ljudi, pogodan za urbane gradske sredine, ali i duža putovanja.

Povezana vest:  Fiat proizveo pola miliona retro modela 500

Pored Corse, još jedna omiljena zvezda Opelove ponude je posebno povoljna. Astra Classic III sa 1.6 motorom od 115 ks dostupna je po ceni od 9.900 evra. Spisak opreme uključuje: klima uređaj, ABS, servo volan, centralnu bravu, CD plejer, zadnje maglenke, električne podizače prednjih stakala, 4 vazdušna jastuka. Astra Classic se već dokazala na putevima, a uveliko je omiljena među kupcima. Potvrđen kvalitet i jedinstvena atmosfera udobnosti čine je pouzdanim, vrhunskim saputnikom.

Povezana vest:  Opel Zafira Tourer: novi prvak svestranosti

Ovom specijalnom prazničnom ponudom, svim budućim kupcima je omogućeno da po najpovoljnijim uslovima dođu do jednog od najprodavanijih i najomiljenijih Opelovih modela. Fantastična ponuda Opelovih dokazanih automobila predstavlja samo uvod u brojne akcije, povoljnosti i posebne ponude koje se u ovoj godini očekuju iz kompanije Opel.