Syoss_DRYSHP_200_Antigrease_CEE3_1105
Pružite kosi dodatni dan svežine sa Syoss šamponom za suvo pranje kose
 
Novi inovativni Syoss šampon za suvo pranje kose čini da kosa ne izgleda masno bez pranja kose. U situacijama u kojima niste u prilici da koristite kupatilo ili jednostavno nemate vremena, Syoss suvi šampon priskače vašoj kosi u pomoć, pružajući joj osećaj svežine.
Ovaj najnoviji dodatak superiornoj Syoss liniji proizvoda, Syoss šampon za suvo pranje kose omogućava da kosa ne izgleda masno i da je osvežite kad god želite, čak i ako nigde u blizini nemate tuš ili kupatilo. Novi šampon za suvo pranje kose iz Syoss linije nude izuzetnu svežinu bez pranja kose.
Dostupan kao Anti-Grease Dry šampon (200ml),  pomaže vam da svaki dan imate privlačnu kosu, čak i ako nemate vremena da je operete. Sa kontrolom sebuma je savršen je za ljude u pokretu – i dostupna je po ceni koju svi mogu da priušte.
U ovom trendu koji već osvaja Ameriku i Evropu, suvi šamponi deluju tako što apsorbuju suvišan sebum i nečistoće i čine da Vaša kosa ne izgleda masno. Obični šamponi  ne treba da se izbace iz upotrebe, već da se suvi šamponi upotrebljavaju kao idealna alternativa u slučajevima kada želite da vašu masnu  kosu na brzinu osvežite.
Jednostavno promućkajte vaš Syoss šampon za suvo pranje kose, naprskajte kosu, i raščešljajte  kosu kako biste otklonili eventualne ostatke pudera.
 
Povezana vest:  Srpski manekeni nastavljaju vladavinu svetskim modnim vrhom