James-BondKraj Džejmsa Bonda!

 

Britanski tajni agent s dozvolom za ubijanje više neće žariti i paliti velikim ekranima: filmska kompanija MGM ne baš drage volje ga je poslala u prevremenu penziju!

Džejms Bond (James Bond) odlazi u skladište istorije. Barem na neko vreme. Svojim akcionim poduhvatima agent 007 zaslužio je odmor i rehabilitaciju u nekom luksuznom holivudskom centru. Nije stvar u mentalnom zdravlju ili alkoholnoj zavisnosti zgodnog tajnog agenta, već u finansijskoj krizi u koju je zapala filmska kompanija Metro Goldwyn Mayer. Već početkom godine počele su da kruže glasine o njihovim velikim novčanim gubicima te o otkazivanju snimanja 23. nastavka popularne franšize.

Povezana vest:  „Baz Svetlosni“ i najnoviji trejler stižu pred publiku da ubrzaju vreme do bioskopskog prikazivanja

-Članovi produkcijskog tima obavešteni su da je snimanje Bonda otkazano. Puno je novca, vremena i ljubavi uloženo u ovaj projekt i niko nije srećan zbog ovakvog razvoja situacije. Po svemu sudeći, ovo nije odlaganje, već pravi kraj – izjavio je jedan od članova ekipe za britanski tabloid Mirror. Britanski glumac Denije Krejg (Daniel Craig), šesti po redu kome je pripala čast da igra popularnog tajnog agenta, zasad ne očajava, već tvrdi da planira nove filmske projekte

Povezana vest:  Kris Hemsvort u trileru